USEIN KYSYTTYÄ

Vapo Oy:n uusi nimi on Neova Oy – mitä se tarkoittaa?

Vapon nimi muuttui Vapo Oy:stä Neova Oy:ksi 6.5.2021. Vapo säilyy edelleen yhtiön aputoiminimenä.   

Pelletti- ja kuivikeasiakkaille ainoa muutos on emoyhtiön virallisen nimen vaihtuminen. Pelletti- ja kuivikeliiketoiminta jatkavat edelleen tutun Vapo-brändin alla. Verkkokauppa, myyntipalvelun yhteystiedot, yhteyshenkilöt sekä yhtiön Y-tunnus säilyvät samoina. Jatkossa henkilöstön sähköposti on muodossa etunimi.sukunimi@neova-group.com. Jos lähetät sähköpostia vapo.fi-osoitteella, se ohjautuu automaattisesti uuteen sähköpostiosoitteeseen. 

Voit edelleen lähettää myyntipalveluun sähköpostia osoitteeseen myyntipalvelu@vapo.fi. Vastaamme osoitteesta myyntipalvelu@neova-group.com.

Laskuilla ja muissa virallisissa dokumenteissa muutos näkyy jatkossa siten, että yhtiön virallinen nimi on yhteystiedoissa ja laskutusosoitteissa Neova Oy, vaikka muuten dokumentissa käytetään brändinimeä Vapo. 

Mahdollisiin kysymyksiinne vastaa myyntipalvelumme myyntipalvelu@vapo.fi tai 020 341 400.

Miten maksan tilaukseni?

Tuotteesta ja tilaustavasta riippuen sinulla on erilaisia mahdollisuuksia maksaa tilauksesi. Irtopellettitilaukselle voi valita maksutavaksi laskun yhdessä erässä tai osamaksulaskun. Vapon osamaksulla maksat tilauksesi 2-4 erässä. Osamaksu on koroton, mutta jokaisesta erästä veloitetaan osamaksulisä 10 eur/erä. Saat vain yhden laskun, jossa on kaikki osamaksuerät sekä niiden eräpäivät ja siinä on veloitettu 10eur/osamaksuerä. Pakatut kuivikkeet ja pelletit voit maksaa Svea Paymentsin kautta verkkopankissa tai maksukortilla. Voit myös valita Svea Paymentsin kautta osamaksun, josta sinulla on valittavanasi erilaisia vaihtoehtoja. Voit valita myös Vapon laskun. Tarvittaessa voit olla yhteydessä myyntipalveluumme  020 341 400.

Miksi henkilötunnusta kysytään tilauksen yhteydessä?

Tilatessasi tuotteen laskulla tarvitsemme henkilötunnuksesi luottotietojen tarkistamiseksi sekä luottotilin perustamiseksi. Irtopelletin yhteydessä voit tehdä tilauksen vain laskulla. Verkkokaupan yhteys on salattu. Voit myös tehdä tilauksen laskulle puhelimitse myyntipalvelumme kautta numerosta  020 341 400.

Miksi tilauksen hinta on suurempi kuin etusivulla? Mitä tarkoittaa alkaen hinta?

Etusivulla näkyvät hinnat ovat alkaen-hintoja. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy tilattavan määrän ja toimitusosoitteen mukaan. Voit tarkistaa hinnan syöttämällä postinumeron ja tilattavan määrän tilaussivulla. Tilaussivulla voit vertailla hintoja huoletta, sillä tilaus ei lähde eteenpäin ennen kuin olet valinnut maksutavan ja vahvistanut tilauksen.

Tilaus on sisällä, mitä seuraavaksi?

Saat verkkokauppatilauksesta automaattisen tilausvahvistuksen. Odota huoletta – saat vielä toisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun myyntipalvelu on käsitellyt tilauksen. Irtopelletit toimitetaan 10 päivän kuluessa. Pakattujen tuotteiden normaali toimitusaika on kahden viikon sisällä tilauksesta, mutta toimitustoiveet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon. Logistiikassamme järjestellään kuormat toimitusalueittain eli samaan suuntaan tilatut samaan autoon. Olemme sinuun yhteydessä, kun tarkempi toimitusajankohta selviää, jotta voit olla vastaanottamassa toimitusta puhelimitse tai paikan päällä. Haluamme varmistaa, että meillä on riittävät tiedot ja ohjeet tuotteen toimituspaikasta. Kuorma tulee voida purkaa sen saapuessa ja paikan on oltava esteetön toimitukselle.

Kuinka varaudun irtopelletin toimitukseen?

Varmista, että toimituspaikkaan on esteetön pääsy. Tien on syytä olla 3,5 m leveä ja vapaata ajokorkeutta ainakin 4,5 m. Talvella lumen on hyvä olla aurattu ja tie hiekoitettu. Voit lukea tarkemmat ohjeet ja vaatimukset irtopelletin toimitusehdoista

Kuinka varaudun pakattujen kuivikkeiden ja irtoturpeen toimitukseen?

Varmista, että toimituspaikkaan on esteetön pääsy. Tien on syytä olla 4 m leveä ja vapaata ajokorkeutta ainakin 5 m. Talvella lumen tulee olla aurattu ja tien hyvä olla hiekoitettu. Varmista, että olet järjestänyt kuormalle riittävän purku- ja varastointitilan. Alle 12 kuormalavan toimituserissä huolehdimme kuorman purusta puolestasi. Suuremmissa toimituksissa purku on ostajan vastuulla ja purkaminen tulee hoitaa asianmukaisilla välineillä. Mikäli tilaat suuremman määrän ja tarvitset apua purkamisessa, voit halutessasi tilata purkupalvelun myyntipalvelumme kautta. Voit lukea tarkemmat ohjeet ja vaatimukset pakattujen kuivikkeiden toimitusehdoista. Turpeen toimitusohjeesta voit tarkistaa erimallisten purkupaikkojen sekä kuivikevaraston mitoitusohjeet.

Mitä teen pellettilaitteistolleni?

Huolehdi, että pellettivarastossasi tai siilossasi on riittävästi tilaa tilaamallesi määrälle pellettiä. Pellettivarasto tai siilo tulisi siivota ennen jokaista toimitusta. Silloin kerääntynyt hienoaines ei pääse tukkimaan lämmityslaitteistoasi ja pidentää laitteistosi käyttöikää.

Vinkkejä turpeen varastointiin

Irtoturve: Turveauma kannattaa sijoittaa siten, että turpeen käyttö ja käsittely on joustavaa. Paras varastointipaikka on katettu tila tai lähellä karjasuojaa oleva tasainen, pintavesiltä ojin suojattu kenttä, jonne turve varastoidaan peitettynä. Peittäminen aumamuovilla kannattaa tehdä huolellisesti, ettei tuuli pääse repimään peitettä reunoistaan irti. Kuiviketurveaumaa ei kannata tiivistää yhtään, vaan jättää siihen tilaan, mihin se autosta purkaantuu. Mikäli turve varastoidaan rakennuksen sisään, suosittelemme viikottaista turpeen lämpötilan seurantaa käsin tai sopivalla lämpömittarilla. Käsi tai lämpömittari tulee työntää turpeen sisään riittävän syvälle (yli 50 senttiä). Lämpeneminen aiheuttaa myös tyypillisen imelän hajun turpeeseen. Muiden kuivikkeiden varastointi turpeen läheisyyteen on kielletty. Mikäli turve on jossain osassa aumaa lämmennyt yli 60 asteeseen ja polttaa kättä, on auma syytä tiivistää huolellisesti polkemalla ja peittää tiiviillä katteella. Toinen tapa on hajoittaa auma levälleen matalaksi kasaksi jäähtymään. Oikein varastoitu tasalaatuinen kuiviketurve säilyy hyvänä pitkään. Lue turpeen varastointiohjeet. Pakatut kuiviketurpeet: Pakatut kuiviketurpeet on helppo varastoida. Suojaavan pakkauksensa ansiosta niitä voidaan säilöä ulkona ympäri vuoden. Pakatuissa kuivikkeissa on luonnostaan kosteutta, jonka takia ne voivat jäätyä pakkasessa. Pakkauksessa kuivike ei pölyä, mikä mahdollistaa pakkauksien varastoinnin myös eläinten kanssa samoissa tiloissa.

Miksi saan sähköistä suoramarkkinointia Vapolta?

Voimme käyttää kaupan yhteydessä saatuja yhteystietoja vastaavien tuotteiden markkinoimiseen asiakkaalle tietosuojaselosteen mukaisesti. Kysymme sinulta jokaisen tilauksen yhteydessä myös suostumuksen markkinointiin. Halutessasi voit jokaisen viestin yhteydessä peruuttaa uutiskirjetilauksen. Voit myös kieltää markkinointiviestit lähettämällä viestin osoitteeseen myyntipalvelu@vapo.fi. Kerro viestissäsi etunimi, sukunimi, sähköposti sekä mahdollinen asiasnumero. Tuotteidemme toimittamiseksi ja palveluidemme toteuttamiseksi tallennamme henkilötietoja asiakastietorekisteriin. Lue tietosuojaseloste.

Ota yhteyttä

Lisätietoja ja apuja saat myyntipalvelustamme.

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16 020 341 400