Usein kysyttyä

Vapo-kaupan ja myyntipalvelun yhteystiedot

Myyntipalvelumme palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 8–16. Voit tehdä tilauksen myös puhelimitse tai lähettää kysymyksiä, kommentteja ja palautetta sähköpostilla.

Suomeksi 020 341 400

På svenska 020 341 300

myyntipalvelu@vapo.fi

Puhelun hinta mpm/pvm

Vapo-konsernin muut yhteystiedot löydät täältä

Lähetä viesti

Tilaus on sisällä, mitä seuraavaksi?

Odota huoletta – saat vielä toisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun myyntipalvelu on käsitellyt tilauksen. - Normaali toimitusaika on kahden viikon sisällä tilauksesta, mutta toimitustoiveet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon. Logistiikassamme järjestellään kuormat toimitusalueittain eli samaan suuntaan tilatut samaan autoon. Olemme sinuun yhteydessä, kun tarkempi toimitusajankohta selviää, jotta voit olla vastaanottamassa toimitusta puhelimitse tai paikan päällä. Haluamme varmistaa, että meillä on riittävät tiedot ja ohjeet tuotteen toimituspaikasta. Kuorma tulee voida purkaa sen saapuessa ja paikan on oltava esteetön toimitukselle.

Kuinka varaudun pelletin toimitukseen?

Varmista, että toimituspaikkaan on esteetön pääsy. Tien on syytä olla 3,5 m leveä ja vapaata ajokorkeutta ainakin 4,5 m. Talvella lumen on hyvä olla aurattu ja tie hiekoitettu. Voit lukea tarkemmat ohjeet ja vaatimukset irtopelletin toimitusehdoista.

Mitä teen laitteistolleni?

Huolehdi, että pellettivarastossasi tai siilossasi on riittävästi tilaa tilaamallesi määrälle pellettiä. Pellettivarasto tai siilo tulisi siivota ennen jokaista toimitusta. Silloin kerääntynyt hienoaines ei pääse tukkimaan lämmityslaitteistoasi ja pidentää laitteistosi käyttöikää.

Kuinka varaudun pakattujen kuivikkeiden toimitukseen?

Varmista, että toimituspaikkaan on esteetön pääsy. Tien on syytä olla 4 m leveä ja vapaata ajokorkeutta ainakin 5 m. Talvella lumen tulee olla aurattu ja tien hyvä olla hiekoitettu. Varmista, että olet järjestänyt kuormalle riittävän purku- ja varastointitilan. Alle 12 kuormalavan toimituserissä huolehdimme kuorman purusta puolestasi. Suuremmissa toimituksissa purku on ostajan vastuulla ja purkaminen tulee hoitaa asianmukaisilla välineillä. Mikäli tilaat suuremman määrän ja tarvitset apua purkamisessa, voit halutessasi tilata purkupalvelun myyntipalvelumme kautta. Voit lukea tarkemmat ohjeet ja vaatimukset pakattujen kuivikkeiden toimitusehdoista (pdf). Turpeen toimitusohjeesta voit tarkistaa erimallisten purkupaikkojen sekä kuivikevaraston mitoitusohjeet (pdf).

Vinkkejä turpeen varastointiin

Irtoturve: Turveauma kannattaa sijoittaa siten, että turpeen käyttö ja käsittely on joustavaa. Paras varastointipaikka on katettu tila tai lähellä karjasuojaa oleva tasainen, pintavesiltä ojin suojattu kenttä, jonne turve varastoidaan peitettynä. Peittäminen aumamuovilla kannattaa tehdä huolellisesti, ettei tuuli pääse repimään peitettä reunoistaan irti. Kuiviketurveaumaa ei kannata tiivistää yhtään, vaan jättää siihen tilaan, mihin se autosta purkaantuu. Mikäli turve varastoidaan rakennuksen sisään, suosittelemme viikottaista turpeen lämpötilan seurantaa käsin tai sopivalla lämpömittarilla. Käsi tai lämpömittari tulee työntää turpeen sisään riittävän syvälle (yli 50 senttiä). Lämpeneminen aiheuttaa myös tyypillisen imelän hajun turpeeseen. Muiden kuivikkeiden varastointi turpeen läheisyyteen on kielletty. Mikäli turve on jossain osassa aumaa lämmennyt yli 60 asteeseen ja polttaa kättä, on auma syytä tiivistää huolellisesti polkemalla ja peittää tiiviillä katteella. Toinen tapa on hajoittaa auma levälleen matalaksi kasaksi jäähtymään. Oikein varastoitu tasalaatuinen kuiviketurve säilyy hyvänä pitkään.

Pakatut kuiviketurpeet: Pakatut kuiviketurpeet on helppo varastoida. Suojaavan pakkauksensa ansiosta niitä voidaan säilöä ulkona ympäri vuoden. Pakatuissa kuivikkeissa on luonnostaan kosteutta, jonka takia ne voivat jäätyä pakkasessa. Pakkauksessa kuivike ei pölyä, mikä mahdollistaa pakkauksien varastoinnin myös eläinten kanssa samoissa tiloissa.

Miksi saan sähköistä suoramarkkinointia Vapolta?

Voimme käyttää kaupan yhteydessä saatuja yhteystietoja vastaavien tuotteiden markkinoimiseen asiakkaalle. Halutessaan asiakas voi jokaisen viestin yhteydessä kieltää markkinointiviestit. Tuotteidemme toimittamiseksi ja palveluidemme toteuttamiseksi tallennamme henkilötietoja asiakastietorekisteriin. Rekisteriselosteemme löydät täältä.

Takaisin Vapo-kaupan etusivulle