Kuivikkeet

Turve­pyörö­paali lavalla

  • Turvepyöröpaalien varastointi lavalla on siistiä ja käyttöönotto helppoa.
  • Turpeella on paras imukyky, jolloin tarvitset vähemmän kuiviketta ja saat selvää rahallista säästöä.
  • Turve sitoo ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia ja tämä on suoraan yhteydessä talli-ilman laatuun ja hevosten keuhkojen terveyteen.

Turvepyöröpaali on suosituin pakattu kuivike- ja imeytystuotteemme. Turvepyöröpaali sopii erityisesti eläintiloille, joilla ei ole riittävän suurta kuivikevaraosta irtoturpeelle. Paalit voi säilyttää ulkotiloissa. Lavalla paalien siirtely onnistuu helposti. Turvepyöröpaalissa turve säilyy kuivana ja on heti käyttövalmista.

Minimitilausmäärä on yksi lava, joka sisältää kaksi paalia.

Hinta / paali

78,12 €
Turve sitoo kuivikkeista ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia, mikä vaikuttaa suoraan tallin ja navetan ilman laatuun sekä eläinten terveyteen. Raikkaasta ilmasta kiittävät sekä eläin että hoitaja.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Käyttö ja varastointi

Maatiloille ennestään tuttujen pyöröpaalien varastointi on siistiä ja käyttöönotto helppoa. Turvepyöröpaalia on helppo käsitellä esimerkiksi traktorin etukuormaajan paalipihdeillä tai trukkipiikeillä, joilla siirtelet rehupaalejakin. Lavan päälllä suurien kuivikemäärien siirtely käy vaivatta ympäri tallia tai navettaa.

Turvepyöröpaaleja voit varastoida helposti ulkotiloissa. Turvepyöröpaaliin pakkausmateriaalina on kierrätyskelpoinen muovi. Kierrätettävä pakkausmateriaali suojaa turvetta tuulelta ja tuiskulta ja voit purkaa paaleja käyttöön aina tarpeen mukaan.

Kuiviketurve kestää hyvin säilytystä kaikissa olosuhteissa. Pakkaskaudella sisältö voi kuitenkinjäätyä, koska kuiviketurve sisältää kosteutta. Siirrä turvepyöröpaalit sulamaan hyvissä ajoin ennen käyttöä lämpimän puolella olevaan tilaan. Voit myös avata sopivan määrän paaleja ja pöyhiä niitä irtoturpeeksi pieneen katettuun tilaan, esimerkiksi heinävarastoon, juuri ennen pakkaskauden alkua.

Tuotetiedot

Sisältövähän maatunut, vaalea rahkaturve
Tilavuusn. 2,2 irtokuutiota
pHn. 4
Kosteus40-55 %
Paalin koko120x100 xm
Paalin painonoin 300 kg / paali
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen muovi PE04
Kuormalavan mitat100x135x200 cm