Kuivikkeet

Turve­pyörö­paali ilman lavaa

  • Turvepyöröpaalien varastointi on siistiä ja käyttöönotto helppoa.
  • Sopii niin suurille kuin pienillekin tiloille.
  • Turpeella on paras imukyky, jolloin tarvitset vähemmän kuiviketta ja saat selvää rahallista säästöä.

Turvepyöröpaali on suosituin pakattu kuivike- ja imeytystuotteemme. Turvepyöröpaali sopii erityisesti eläintiloille, joilla ei ole riittävän suurta kuivikevarastoa irtoturpeelle. Paalit voi säilyttää ulkotiloissa. Turvepyöröpaalissa turve säilyy kuivana ja on heti käyttövalmista.

Se sisältää 2,2 kuutiota seulottua irtoturvetta, joten pyöröpaali on taloudellinen käytössä. Turvepyöröpaali sopiikin kaikenkokoisille tiloille. Minimitilausmäärä on 12 paaliparia. Kuorman purku onnistuu paalipihdeillä. Mikäli haluat tilata pienemmän määrän, toimitamme pyöröpaaleja myös lavoilla..

Hinta / paali

71,92 €
Turvepyöröpaalimme on jokaisen tilan ykköstuote. Se on myös eläimen arjen toinen suosikkipaali rehupaalin lisäksi.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Käyttö ja varastointi

Maatiloille ennestään tuttujen pyöröpaalien varastointi on siistiä ja käyttöönotto helppoa. Turvepyöröpaalia on helppo käsitellä esimerkiksi traktorin etukuormaajan paalipihdeillä tai trukkipiikeillä, joilla siirtelet rehupaalejakin. Käsittelethän paalia varovaisesti.

Turvepyöröpaaleja voit varastoida helposti ulkotiloissa. Turvepyöröpaaliin pakkausmateriaalina on kierrätyskelpoinen muovi. Kierrätettävä pakkausmateriaali suojaa turvetta tuulelta ja tuiskulta ja voit purkaa paaleja käyttöön aina tarpeen mukaan.

Kuiviketurve kestää hyvin säilytystä kaikissa olosuhteissa. Pakkaskaudella sisältö voi kuitenkin jäätyä, koska kuiviketurve sisältää kosteutta. Siirrä turvepyöröpaalit sulamaan hyvissä ajoin ennen käyttöä lämpimän puolella olevaan tilaan. Voit myös avata sopivan määrän paaleja ja pöyhiä niitä irtoturpeeksi pieneen katettuun tilaan, esimerkiksi heinävarastoon, juuri ennen pakkaskauden alkua.

Tuotetiedot

Sisältövähän maatunut, vaalea rahkaturve
Tilavuus n. 2,2 irtokuutiota
pHn. 4
Kosteus40-55 %
Paalin painon. 300 kg/paali
Paalin koko120x100 cm
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen muovi PE04