Pala­turve

Vapon palaturvetta käytetään polttoaineena energiantuotannossa voimalaitoksissa, lämpölaitoksissa sekä kiinteistökokoluokan kattiloissa. Se on suosittu polttoaine esimerkiksi kasvihuoneissa. Paloiksi puristettu turve ei pölyä ja sitä on helppo käsitellä ja varastoida.

Palaturve on tasalaatuinen ja kotimainen polttoaine moneen kattilaan

Vapon palaturvetta käytetään polttoaineena energiantuotannossa voimalaitoksissa, lämpölaitoksissa sekä kiinteistökokoluokan kattiloissa. Palaturpeemme on edullista ja korkealaatuista. Se on suosittu polttoaine esimerkiksi kasvihuoneissa. Paloiksi puristettu turve ei pölyä ja sitä on helppo käsitellä ja varastoida.

Palaturve on halkaisijaltaan 40-70 millimetriä ja pituudeltaan 50-200 millimetriä. Palaturpeen kosteus on keskimäärin 34-36 prosenttia ja se sisältää energiaa keskimäärin 3,6 MWh/t eli noin 12,9 MJ/kg. Lisätietoa palaturpeen ominaisuuksista löydät sivun oikeasta laidasta.

Turvetuotteemme tuotetaan alan vastuullisimmilla menetelmillä. Otamme ympäristöystävällisyyden huomioon vesienkäsittelyssä, tuotantoalueiden valinnassa sekä toiminnan avoimuudessa. Tutustu toimintatapoihimme Vastuullisuus-sivuillamme.

Sivun lopusta löydät palaturpeen yritysmyynnin yhteystiedot. Kuluttaja-asiakkaana voi tilata palaturvetta myyntipalvelustamme tai noutaa sen itse.

Tilaa tai nouda itse

Tilaa palaturvetta myyntipalvelustamme ja toimitamme sen haluamaasi paikkaan noin 50 kuutiometrin nuppi- tai 130 kuutiometrin täysperävaunuautoilla. Palaturpeen normaali toimitusaika on 1–2 viikkoa. Voit tilata tarpeesi mukaan vajaita tai täysiä kuormia. Yleensä täydet toimituskuormat ovat sinulle edullisempia.

Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa itse palaturvetta alla olevista paikoista ilmoitettuina aikoina. Tilaathan noudon vähintään päivää ennemmin myyntipalvelustamme.

Lue ohjeet tuotteiden turvalliseen noutoon

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 8–16.

Suomeksi 020 341 400

Vi betjänar dig även på svenska 020 341 300

myyntipalvelu@vapo.fi

Lähetä viesti

Noutopaikat (päivitetty 14.8.2018)

Suo Paikkakunta Viikko Päivä Kellonaika
Haukineva/Valkianeva (kartta) Jalasjärvi Parilliset viikot Torstai 9 - 12
Satamakeidas (kartta) Honkajoki Parilliset viikot Perjantai 10 - 14

Noutohinnasto

Palaturve 38,07 €/m3 (sis. alv 24%) lastattuna suolla.

Yritysmyynnin yhteystiedot

Ilkka Pentilä, myyntipäällikkö, puh. 040 766 2731, ilkka.pentila@vapo.fi

ilkka-pentilä