Hästbackan talli

Vapon kuivikekontti maatilalla

Kuivikkeet ja lannakierrätys yhdessä paketissa

Hästbackan talli valitsi Vapon kuiviketurpeen, kuivikekonttiratkaisun kuivikkeen varastointiin ja lannankierrätyspalvelun hoitamaan lannat eteenpäin helposti ja kestävällä tavalla.

Hästbackan talli on noin 40 hevosen yksityistalli Kirkkonummen Evitskogissa. Talli harjoittaa myös valmennustoimintaa Petra Hackmanin johdolla.

Vapon kuivikekontin ja lannankierrätyksen talli valitsi Petran mukaan seuraavista syistä:
— Turve on imukyvyltään paras kuivike, joka säästää tallin työaikaa, ja sen avulla tallin sisäilman ammoniakkipäästöt voidaan estää. Tämä on hevosten ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta ratkaisevan tärkeä asia.

Kuivikekontti on loistava varastoratkaisu

— Loistava varastosysteemi!  Kuivikekontti on erittäin hyvä ratkaisu. Monella tallilla tilaa on rajallisesti. Vapon palvelun avulla pystyy ”ulkoistamaan” kuivikevarastoinnin ja saamaan tallin kaikki neliöt hyötykäyttöön esimerkiksi karsinoiksi. Kuivikkeet saa varastoida kuivassa ja siistissä tilassa, jolloin hukkaprosentti on nolla. Konttia on helppo käyttää ja piha pysyy siistinä. Tallille siisti yleisilme on tärkeää asiakkaiden viihtyvyyden kannalta, Petra jatkaa.

Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu

— Lannankierrätyspalvelu helpottaa tallin pyörittämisen kiireistä arkea. Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu. Pidän siitä, että lannan noudon pystyy räätälöimään tallin aikatauluun. Ison yhteistyökumppanin kanssa toimiessa ja sopimusta tehdessä voi luottaa siihen, että homma toimii.

— Vapon ratkaisu on kokonaiskustannuksiltaan edullisin, kun huomioi kuivikkeen hyvän imukyvyn ja käyttötarpeen, tallityöajan menekin sekä lannankierrätyspalvelun kustannuksen, Petra kiteyttää.

Täytä yhteydenottolomake ja myyjämme on sinuun pian yhteydessä. Lue myös lisää kuivikekontistamme ja lannankierrätyspalvelustamme!

Täytä yhteydenottolomake

kuivikekontti-lähikuva