Vapon kuivikkeet

Imukykyinen Vapon kuiviketurve sopii kuivikkeeksi karja- ja siipikarjatiloille, hevostalleille sekä turkistarhoille.
Eläimet pitävät turpeen pehmeydestä ja kuivuudesta ja tilanpitäjät sen vaivattomuudesta.
Meiltä saat kuiviketurpeen perille toimitettuna paaleissa, säkeissä, lavalla tai irtona. Nyt myös osamaksulla!
Purupelletti logo

Puru­pelletti

Purupellettimme on suomalaisesta puusta puristettua kuiviketta, joka sopii hevosten ja muiden eläinten kuivittamiseen. Toimitamme purupelletin 500 kg suursäkeissä. Minimitilausmäärä on kaksi säkkiä, säkit myydään pareittain. Alle 24 säkin toimituksissa kuljettaja purkaa kuorman auton viereen kiinteälle alustalle. Yli 24 säkin toimituksissa purku on saatavana lisäpalveluna.

Hinta alkaen 139,39 € / säkki toimitettuna, sis. alv 24 %

Kuiviketurvepaali 200 l logo

Kuivike­turve­paali 200 litraa

Kuiviketurvepaalissa turve säilyy kuivana ja pienessä tilassa. Paaleja on helppo käsitellä, siirtää sekä ottaa käyttöön. Paalin turve on vähän maatunutta, seulottua vaaleaa rahkaturvetta. Pakkausmateriaali on kierrätyskelpoista muovia.

Kuiviketurvepaali 200 l korvaa aikaisemman 190 litraisen tuotteen.

Tilavuus pakattuna: n. 100 l, löysänä: 200 l

Hinta alkaen 10,35 € / paali toimitettuna, sis. alv 24 %

Turvepyöröpaali lavalla

Turve­pyörö­paali lavalla

Pyöröpaalissa säilöttynä turve pysyy kuivana. Paali on myös helppo ottaa tarvittaessa käyttöön. Sisällöltään paali on vähän maatunutta, seulottua vaaleaa rahkaturvetta. Pakkausmateriaalina on kierrätyskelpoista muovia. Paalia on käsiteltävä varoen esim. traktorin etukuormaajan pyöröpaalipihdeillä tai trukkipiikeillä.

Hinta alkaen 77,39 € / paali toimitettuna, sis. alv 24 %

Turvepyöröpaali

Turve­pyörö­paali ilman lavaa

Pyöröpaalissa säilöttynä turve pysyy kuivana ja on helppo ottaa tarvittaessa käyttöön. Paalin sisältö on vähän maatunutta, seulottua vaaleaa rahkaturvetta. Pakkausmateriaalina on kierrätyskelpoinen muovi. Paalia on käsiteltävä varoen esim. traktorin etukuormaajan pyöröpaalipihdeillä tai trukkipiikeillä.

Hinta alkaen 71,19 € / paali toimitettuna, sis. alv 24 %

Kuiviketurvesäkki 85 l

Kuivike­turve­säkki 85 litraa

Kuiviketurvesäkeissä turve pysyy kuohkeana ja on heti käyttövalmista. Keveytensä vuoksi säkkejä on helppo käsitellä ja varastoida.

Hinta alkaen 3,79 € / säkki toimitettuna, sis. alv 24%

Kuiviketurve

Kuivike­turve irtona

Toimitamme kuiviketta nuppi- ja rekkakuormina suoraan tilallenne. Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa itse kuiviketurpeen. Huomaa, että myös noutotilaukset täytyy tilata ennakkoon Vapon myyntipalvelusta.

Hinta noudettuna 17,24 € / m3, sis. alv 24 %.

Valitettavasti nettitilaus ei ole mahdollista.

 Kuiviketurvelevy-lava

Kuivike­turve­levy

Kuiviketurvelevyt eivät pölyä ja niiden levittäminen eläinten alustaksi sujuu helposti ja nopeasti. Levyn imukyky on yli 40 litraa nestettä. Pakkausmateriaalina on käytetty kierrätyskelpoista muovia. Lavalla on 200 kpl kuiviketurvelevyjä.

Hinta alkaen 601,18 € / lava toimitettuna, sis. alv 24 %

Logo kuivikekontti

Kuivike­kontti

Kuivikekontti sopii jokaiselle tilalle ja tallille sekä tilapäisvarastoksi että varsinaiseksi kuivikevarastoksi. Varastoimalla kuiviketta kontissa sen laatu säilyy erinomaisena ja hävikki poistuu.

Logo lannankierrätyspalvelu

Lannan­kierrätys­palvelu

Lannankierrätyspalvelu on tarkoitettu hevostalleille, jotka haluavat päästä lannasta eroon helposti ja nopeasti. Lannankierrätys on kuivikeasiakkaille tarjottava lisäpalvelu, jossa hoidamme lannan jatkokäsittelyn puolestasi.

Kuivikkeet ovat tärkeä osa eläinten ja hoitajien hyvinvointia. Hyvä kuiviketurve pehmentää, kuivattaa, ja toimii eristeenä kylmän parren ja eläimen välillä. Eläimellä on hyvä olla, kun se pysyy puhtaana, kuivana ja lämpimänä.

Turve on kuivikkeena myös erittäin imukykyistä ja siksi lantaa syntyy vähemmän. Omistajalle tämä tarkoittaa vähemmän työtä sekä raikkaampaa ja viihtyisämpää ympäristöä. Hyvän imukyvyn vuoksi turve on myös riittoisaa ja siksi edullinen kuivikevaihtoehto. Toisin kuin kutteri, puru tai olki, turve soveltuu hyvin maanparannukseen ja kompostoituu nopeasti.

Lue lisää Erämaksu-maksutavasta.