Kuivikkeet

Murukuivike

  • Erittäin suuri imukyky
  • Helppokäyttöinen
  • Vähäinen pölyäminen

Murukuivike on asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehitetty 100 % puupohjainen kuivikeuutuus! Se soveltuu käytettäväksi vasikoille, hevosille, sioille ja lehmille. Murukuivike on murumainen ja tasarakeinen ja se avautuu kosteuden vaikutuksesta eläimen alle pehmeäksi kerrokseksi. Kyseessä on suomalaisesta kutterinlastusta valmistettu kuivikepuriste.

Hinta / säkki

145,08 €
Murukuivikkeella on mahoton imukyky - Jari, lypsykarjatilan isäntä

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Käyttökohteet

Vapon Murukuivike on erityisesti navetta- ja talliympäristöön kehitetty uusi 100 % puupohjainen kuiviketuote. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi vasikoille, hevosille, sioille sekä lehmille karsinoissa ja parsissa. Murukuivike toimii hyvin myös  kestokuivikepohjissa.

Tuotteen edut

Murukuivikkeella on monia huippuominaisuuksia. Se on 100 % puupohjainen kuiviketiiviste, jonka kuivituskyky vapautuu kosteuden vaikutuksesta. Kostuessaan se turpoaa noin nelinkertaiseksi. Yksi 500 kilon Murukuivikesäkki sisältää 25 paalin edestä kutterinpurua.

Murukuivikkeen imukyvyn ansiosta kuiviketta tarvitsee lisätä harvemmin, jolloin säästät työaikaa muihin tilan töihin. Murukuivike vähentää kuivikkeen kulutusta, sillä murukuivike hajoaa nopeammin kosteuden vaikutuksesta ja ehjiä kuivikepuristeita ei kulkeudu niin herkästi lantalaan.

Tuote on pakattu 500 kg suursäkkeihin, jolloin varastointitilan tarve on vähäinen. Murukuivike valmistetaan suomalaisesta puristetusta kutterinlastusta, joten se on tasalaatuista, turvallista ja puhdasta. Väriltään murukuivike on vaaleaa ja se tuo tullessaan raikkaan puun tuoksun.

Toimitus

Toimitamme Murukuivikkeen 500 kg suursäkeissä. Minimitilausmäärä on kaksi säkkiä, säkit myydään pareittain. Alle 24 säkin toimituksissa kuljettaja purkaa kuorman auton viereen kiinteälle alustalle. Yli 24 säkin toimituksissa purku on saatavana lisäpalveluna.

Tuotetiedot

Sisältökemiallisesti käsittelemätön kuoreton havu- tai lehtipuu
Kosteus ≤15 %
Irtotiheysnoin 550 kg/m3
Lisäaineettärkkelys(sideaine) ≤ 2 %
Pakkausmateriaali kierrätyskelpoinen muovi PE04
Pakkauksen koko500 kg