Kuivikkeet

Kuivike­turve­paali 150 litraa

  • Kuiviketurvepaalin käyttö on helppoa ja tuote on täysin käyttövalmis.
  • Turve sitoo kuivikkeista ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia. Raikkaasta ilmasta kiittävät sekä eläimet että hoitajat.
  • Kuivikepaali sopii ykköskuivikkeeksi jatkuvaan käyttöön tai lisäkuivikkeeksi esimerkiksi puukuivikkeen tai oljen sekaan.

Kuuntelimme asiakkaittamme ja uudistimme kuiviketurvepaalin pakkauskokoa entistä kätevämmäksi 150 litran pakkaukseksi! 

 

Kuiviketurvepaali sisältää 150 litraa laadukasta ja seulottua turvetta. Vaalea ja vähän maatunut rahkaturve on kuiviketurpeiden aatelia ja paras kuivikelaatu eläimille. Tiivis ja helppokäyttöinen kuiviketurvepaali vie vähän varastotilaa. Paaleja on helppo siirtää ja käsitellä. Pakkausmateriaali on kierrätyskelpoista muovia.

Minimitilausmäärä on yksi lava. Lavalla on 40 paalia.

Hinta / paali

8,18 €
Jokaisen tallin komerosta, eläinlääkärin vastaanotolta ja navetan varastosta tulisi löytyä muutama kuivikepaali elämää helpottamaan tai ihan vain kaiken varalta.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Käyttö

Kuiviketurpeen käyttö on helppoa ja tuote on täysin käyttövalmis. Vie paali kohteeseen, avaa muovi puukolla tai muulla terävällä välineellä. Karsinaa perustettaessa levitä puhdistetun karsinan lattialle noin 10-15 cm vahvuinen kerros talikolla samalla pöyhien. Tärkeää on, että käytössä poistat lannat ja läpimärät kohdat päivittäin ja muuten annat turpeen patjoittua rauhassa. Purupelletti sopii erinomaisesti käytettäväksi kuivikkeena yhdessä turpeen kanssa.

Lue ohjeet kuinka kuiviketurvepatja tehdään.

Varastointi

Kuiviketurve kestää hyvin säilytystä kaikissa olosuhteissa. Pakkaskaudella kuiviketurvepaalin sisältö voi kuitenkin jäätyä, koska kuiviketurve sisältää kosteutta. Pakkaskaudella kuiviketurvepaalit kannattaa säilyttää lämpimässä tilassa tai siirtää  lämpimään tilaan sulamaan hyvissä ajoin ennen käyttöä, mikäli säilytät niitä ulkotiloissa. Voit myös avata sopivan määrän paaleja ja pöyhiä niitä irtoturpeeksi pieneen katettuun tilaan, esimerkiksi heinävarastoon, juuri ennen pakkaskauden alkua.

Turvepaali itsessään on tiukka ja tiivis 20 kg pakkaus. Se helpottaa sinua paalien nostamisessa ja käsittelyssä. Pystyt nostamaan ja käsittelemään paalia käsin ilman työkoneita, mutta turvepaalin pakkaus kestää siirtelyn myös koneilla. Toimitamme kuiviketurvepaalit 40 kappaleen erissä trukkilavalla. Lava helpottaa paalien siirtelyä varastossa, käytävillä ja navetoissa. Lava suojaa kuiviketta kosteudelta, kun pakkaus ei kosketa maata.

Lämpökäsitelty kuiviketurvapaali

Kuiviketurvepaali on saatavilla myös lämpökäsiteltynä, jolloin se sopii sikaloihin ja erityisesti porsaille. Lämpökäsitelty turve on hellä tuote pikkupossuille. Se on lähes tikutonta ja pehmeää kuiviketta, joka ehkäisee sorkkatulehduksia. Kysy lämpökäsiteltyjen paalien saatavuudesta lisää myyntipalvelustamme!

Käyttövinkit

150 litrainen kuivikepaali sopii myös pieniin kanaloihin, löytöeläinkenneleihin ja jälleenmyyjien hyllyihin tai vaikka tuliaiseksi eläinystävälle. Tiivis ja pölyämätön paali mahtuu henkilöauton takakonttiin. Turvepaali on helppo säilyttää ja käyttää, voit vain nakata paalin karsinaan.

Tuotetiedot

Sisältövähän maatunut, vaalea rahkaturve
Imukyky600-800 l/m3
pHn. 4
Kosteus40-55 %
Paalin koko37x55x32 cm
Paalin painonoin 20 kg/paali
Paalin tilavuus 70 l pakattuna, 150 l löysänä
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen muovi PE04
Kuormalavan mitat90x115x258 cm
Kuormalavan painokuormalavalla 40 paalia, paino noin 800 kg/lava