Kuiviketurvelevy

Hyvä asiakas! Kuiviketurvelevyn suosio yllätti meidät ja sen saatavuus on tällä hetkellä rajallinen. Tuotteen tilaaminen verkkokaupasta ei ole toistaiseksi mahdollista. Otathan yhteyttä myyntipalveluumme puh. 020 341 400 tai myyntipalvelu@vapo.fi.

 

Kuiviketurvelevy on lämpökäsiteltyä ja levymuotoon puristettua turvetta. Kuiviketurvelevyt eivät pölyä ja niiden levittäminen eläinten alustaksi sujuu helposti ja nopeasti. Levyn kuiviketurve on vähän maatunutta, seulottua ja vaaleaa rahkaturvetta, joka on eläimesi terveyden ja viihtyvyyden kannalta parasta kuiviketta. Kuiviketurvelevyt sopivat erityisen hyvin hevosen tai lehmän kuivittamiseen karsinassa sekä porsaiden makuualustaksi lämpökäsittelyn vuoksi. Levy imee jopa yli 40 litraa nestettä!

 

Minimitilausmäärä on yksi lava. Lavalla on 200 kpl kuiviketurvelevyjä.

Hinta / lava

644,80 €
Levyt toimivat loistavasti karsinan perustamiseen irtokuivikkeen alla - Laura, asiakas

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Käyttövinkit

Kuiviketurpeen käyttö ja levitys on vihdoin yhtä helppoa kuin heinänteko helteellä, kuten sanotaan. Tällä kertaa käyttö on ihan oikeasti kätevää. Kuiviketurvelevyillä saat vaivattomasti luotua mukavan makuupaikan eläimelle.

Kuiviketurvelevyjä voit käyttää esimerkiksi karsinan perustamiseen. Laita kuiviketurvelevyjä pohjakerrokseksi ja lisää irtokuiviketta päälle. Levyt toimivat hyvin virtsakohdassa irtokuivikkeen alla.

Levyt ovat käteviä myös eläinkuljetusvaunun alustaksi, jolloin sinun ei tarvitse käsitellä irtoturvetta, vaan voit heittää muutaman kuiviketurvelevyn kuljetusvaunuun mukaan.

Levymuotoon puristettu turve vähentää pölyämistä levitysvaiheessa, mutta imukyky on tälläkin tuotteella totuttua huippuluokkaa. Lämpökäsittelyn ansiosta levyt sopivat myös sikaloihin.

Levyt myydään lavoina, yhdellä lavalla on 200 kpl kuiviketurvelevyä, jolla kuivitat yhteensä noin 48 m2 alan. Levy painaa vain noin pienen käsipainon verran, jolloin myös pienemmät apulaiset pystyvät käsittelemään levyjä helposti. Kuiviketurvelevyt pystyt säilyttämään kätevästi lavan päällä, jolloin ne on näppärä ottaa heti käyttöön. Lavan pakkausmateriaali on kierrätyskelpoista muovia.

Suosittelemme käyttämään kuiviketurvelevyn kanssa 200 litran kuiviketurvepaalia tai suurempaan tarpeeseen turvepyöröpaalia (ilman lavaa ja lavan kanssa).

Varastointi ja säilytys

Siirrä levyt talviaikaan hyvissä ajoin lämpimiin tiloihin. Sisältö voi jäätyä pakkasella, koska kuiviketurve sisältää kosteutta. Kuiviketurve kestää kuitenkin säilytystä kaikissa olosuhteissa.

Tuotetiedot

Lavan sisältö200 kpl kuiviketurvelevyjä
Lavan painonoin 500 kg
Kuivitusala noin 48 m2/lava
Levyn koko60x40x2,5 cm
Levyn painonoin 2,6 kg
Levyn imukykyyli 40 litraa
Levyn tilavuusirtoturvetta n. 8 i-m3