Muut turvetuotteet

Kasvuturve

  • Tilaa kasvuturvetta myyntipalvelustamme!
  • Yritysmyynnin yhteystiedot löytyvät sivun lopusta.

Kasvuturpemme on monien ominaisuuksiensa ansiosta erinomainen kasvualustojen raaka-aine. Turve ei juurikaan sisällä taudinaiheuttajia, kemikaaleja tai rikkakasvien siemeniä. Turpeella on hyvä vedenpidätyskyky ja turpeesta vapautuva vesi auttaa kasveja kestämään paremmin kuivuutta ja tautien rasituksia.

Hinta / alkaen

nan €
Vapon kasvuturve on erinomainen kasvualustojen raaka-aine.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Vaalea kasvuturve

Vaalea kasvuturpeemme on vähän maatunutta rahkaturvetta. Fysikaalisten, kemiallisten ja biologisten ominaisuuksiensa ansiosta se on ylivoimainen orgaanisten kasvualustojen raaka-aine. Rakenteensa ansiosta se pidättää hyvin vettä, mutta säilyttää silti ilmavuutensa.

Turve ei juurikaan sisällä taudinaiheuttajia, kemikaaleja tai rikkakasvien siemeniä. Sen happamuutta ja ravinnepitoisuutta on helppo säätää. Luonnonmukaisena raaka-aineena vaalea kasvuturpeemme on erittäin ympäristöystävällinen valinta.

Musta kasvuturve

Musta kasvuturpeemme on pitkälle maatunutta multamaista turvetta. Se on laadukas raaka-aine erilaisten kasvualustojen valmistukseen. Lisäksi se sopii vähähumuksisten kivennäis-, hiekka- ja savimaiden parantamiseen sekä multien raaka-aineeksi.

Turve edistää maan eliötoimintaa ja parantaa mururakennetta. Turpeella on hyvä vedenpidätyskyky. Turpeesta vapautuva vesi auttaa kasveja kestämään paremmin kuivuutta ja tautien rasituksia.

Myyntipäällikkö

Markku Punkari
Ahvenanmaa, Varsinais-Suomi, Satakunta, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uusimaa

Myyntipäällikkö

Niko Nevalainen
Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Päijät-Häme, Etelä-Karjala, Kymenlaakso ja Etelä-Savo

Myyntipäällikkö

Jani Sutinen
Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi

Kuluttajamyynti

Myyntipalvelu
Avoinna arkisin klo 8-16