Muut turvetuotteet

Kasvuturve

  • Tilaa kasvuturvetta myyntipalvelustamme!
  • Yritysmyynnin yhteystiedot löytyvät sivun lopusta.

Kasvuturpemme on monien ominaisuuksiensa ansiosta erinomainen kasvualustojen raaka-aine. Turve ei juurikaan sisällä taudinaiheuttajia, kemikaaleja tai rikkakasvien siemeniä. Turpeella on hyvä vedenpidätyskyky ja turpeesta vapautuva vesi auttaa kasveja kestämään paremmin kuivuutta ja tautien rasituksia.

Vapon kasvuturve on erinomainen kasvualustojen raaka-aine.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Vaalea kasvuturve

Vaalea kasvuturpeemme on vähän maatunutta rahkaturvetta. Fysikaalisten, kemiallisten ja biologisten ominaisuuksiensa ansiosta se on ylivoimainen orgaanisten kasvualustojen raaka-aine. Rakenteensa ansiosta se pidättää hyvin vettä, mutta säilyttää silti ilmavuutensa.

Turve ei juurikaan sisällä taudinaiheuttajia, kemikaaleja tai rikkakasvien siemeniä. Sen happamuutta ja ravinnepitoisuutta on helppo säätää. Luonnonmukaisena raaka-aineena vaalea kasvuturpeemme on erittäin ympäristöystävällinen valinta.

Musta kasvuturve

Musta kasvuturpeemme on pitkälle maatunutta multamaista turvetta. Se on laadukas raaka-aine erilaisten kasvualustojen valmistukseen. Lisäksi se sopii vähähumuksisten kivennäis-, hiekka- ja savimaiden parantamiseen sekä multien raaka-aineeksi.

Turve edistää maan eliötoimintaa ja parantaa mururakennetta. Turpeella on hyvä vedenpidätyskyky. Turpeesta vapautuva vesi auttaa kasveja kestämään paremmin kuivuutta ja tautien rasituksia.

Myyntipäällikkö

Markku Punkari
Ahvenanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa ja Varsinais-Suomi

Myyntipäällikkö

Jani Sutinen
Etelä-Savo, Kainuu, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Savo

Myyntipäällikkö

Sandra Storm
Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pohjanmaa

Kuluttajamyynti

Myyntipalvelu
Avoinna arkisin klo 8-16