Puupelletti

Irtopelletti puhallusautolla

  • Pellettimme on enemmän kuin pelkkä pelletti - se on paremman palvelun pellettiä.
  • Toimitamme puupellettiä kaiken kokoisille asiakkaille kaikkialle Suomessa. Meiltä myös pienet 3-6 tonnin irtopellettitoimitukset.
  • Voit maksaa laskulla ja osamaksulla.

Verkkokaupastamme voit tilata kerralla 3-20 tonnia irtopellettiä ja isommat määrät myyntipalvelustamme. Toimitamme irtopellettiä nykyaikaisilla puhallussautoilla kätevästi suoraan varastosiiloosi. Irtopellettiä on saatavilla joka Suomen kolkkaan ja niemennotkoon. Toimituksen hoitavat ammattikuskimme – paremmalla palvelulla totta kai.

Hinta / tonni

272,80 €
Paremman palvelun pelletti merkitsee turvallisuutta ja huolettomuutta.
Laatua ja palvelua.
Sitä, että saat enemmän vastinetta rahoillesi.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Toimitus

Toimitamme pelletit toimitusvarmasti kaikkialle Suomessa ja kaiken kokoisille asiakkaille.

Irtopellettitoimituksissa toimitusaika on enintään 14 päivää. Erikoisjakelualueella, johon kuuluvat Lapin, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakunta, toimitusaika on hieman pidempi, mutta enintään 21 päivää. Toimitusaika lasketaan alkaen tilauspäivää seuraavasta päivästä. Kuljetustilanteesta riippuen toimitus voi tapahtua myös tätä aikataulua nopeammin. Näet arvioidun toimitusajan ostoskorivaiheessa.

Unohditko tehdä pellettitilauksen ajoissa? Laskevatko siilon pinta sekä lämpötila samaa vauhtia? Ei hätää, toimitamme pellettiä niiin nopeasti kuin mahdollista ja sesonkiaikana voit valita pikatoimituksen pienellä lisähinnalla.

Saat varmistuksen toimituspäivästä kuljetusliikkeeltä muutamaa päivää aikaisemmin. Kuljettaja voi olla sinuun yhteydessä vielä tarkemmasta saapumisajastaan. Kerrothan tilauksen yhteydessä toiveesi ja mahdolliset lisäohjeet kuljettajaa varten.

Ammattikuljettajamme voi toimittaa pelletit siiloosi, vaikka et olisi kotona. Muistathan tarkistaa silloin etukäteen, että kulkureitti siilolle on esteetön. Tarkista myös, että siilon luukut ovat kiinni, jotta vallattomat pellettipötkylät eivät pääse karkuteille.

Kukapa meistä ei kokisi lapsenomaista intoa nähdessään pellettirekan tositoimissa? Voit seurata siilon täyttöä halutessasi. Muistathan kuitenkin olla varovainen pellettirekan läheisyydessä ja varmistaa myös kuljettajan työturvallisuuden. Kerromme toimitusehdoissamme ohjeet kiinteistön työturvallisuuden varmistamiseksi.

Laatu

Puupelletti on ekologinen valinta ja täyttä suomalaista laatua männystä ja kuusesta. Voit aina pyytää kuljettajaa puhaltamaan laatunäytteen piha-alueelle. Huomaa kuitenkin, että pelletin luonnollisiin ominaisuuksiin kuuluu hajoaminen, joten näytteesä on aina puun hienoainesta mukana.

Siilon on hyvä olla siisti ja tyhjä ennen kuorman tuloa, jolloin pelletin laatu pysyy parhaana mahdollisena. Voimme täyttää vajaankin siilon, muttta silloin on riski, että siilon pohjalle voi jäädä purua, joka voi laavata poltinta.

Katso pellettisiilon siivousvinkit!

Maksutavat ja tilaus

Pellettisiilon täyttö kestää siilon koosta riippuen noin varttitunnista tuntiin. Mikäli siiloosi mahtuisi enemmän pellettiä, kuin olet tilannut, kuljettaja voi halutessasi täyttää siilon loppuun asti. Mikäli arvioit pellettitilauksesi yläkanttiin, ei huolta, kuljettaja täyttää siiloosi pellettejä vain sen verran kuin sinne mahtuu.

Irtopelletissä maksutapana on vain lasku. Voit maksaa myös osissa. Lähetämme laskun toimituksen jälkeen, kun toimitettu määrä on tiedossa.

Verkkokaupasta voit tilata kerralla 3-15 tonnia pellettiä. Suuremmista tilausmääristä saat erillisen tarjouksen myyntipäälliköiltä. Olethan yhteydessä myyntipalveluumme. Voimme toimittaa kerralla jopa yli 40 tonnia irtopellettiä.

Pellettilämmitys

Pellettilämmitys sopii kaikille kiinteistöille. Irtopelletti on suunniteltu erityisesti pelletin käyttäjille, joiden siilon koko on vähintään yli kolme tonnia ja siinä on puhallusautotoimitukselle sopiva täyttöputki. Toimitamme irtopellettiämme pienestä omakotitalosta rivi- ja kerrostaloihin sekä yrityskiinteistöihin.

Suurasiakkaille, kuten lämpö- ja voimalaitoksille, tarjoamme pellettiä yhtenä polttoainevaihtoehtona. Lue lisää monipuolisista polttoaineratkaisuistamme.

Tuotetiedot

Raaka-ainehöylänlastu, puru (havupuu)
Energiasisältö 4,7 kWh/kg
Irtotiheys650 kg +/- 5%
Halkaisija 8 mm
Pituus 3,15 < x > 40 mm
Kosteus alle 10 %
Tuhkapitoisuus alle 0,4 %
Lisäaineetmax 1 m-% (tärkkelys)
Tilavuus1,6 m3/tn