Puupelletti

Pelletit 500 kg suursäkeissä

  • Puupelletti on ekologinen valinta ja se on täyttä suomalaista laatua männystä ja kuusesta.
  • Voit maksaa tilauksen joko kerralla tai osissa.
  • Toimitamme pellettiä joka puolelle Suomea. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopeaa.

Suuren kysynnän ja tehtaiden huoltoseisokkien johdosta 500 kg puupelletin toimituksissa on viivettä. Toimitusaika on normaalin kahden viikon sijasta vähintään kolme viikkoa. Pahoittelemme viivästystä.

Puupelletti on monikäyttöinen ja tasalaatuinen polttoaine kaikenkokoisten kiinteistöjen lämmitykseen. 500 kilon pellettisäkki on suosittu tuote omakotitalojen ja maatilan omistajien keskuudessa. Suursäkki mahdollistaa pelletin kompaktin varastoinnin ja se riittää pitkäksi aikaa. Suursäkki on valmistettu kierrätettävästä materiaalista. Minimitilausmäärä on kaksi säkkiä.

Hinta / säkki

147,66 €
Tarjoamme laadukkaan ja kotimaisen puupelletin lisäksi parempaa palvelua. Toimitamme pellettiä joka puolelle Suomea. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopeaa.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tilaus ja toimitus

Minimitilausmäärä on kaksi säkkiä, säkit myydään pareittain. Voit tilata 1-11 säkkiparia. Kuljettaja purkaa kuorman auton viereen kiinteälle alustalle.

Pakatut pellettituotteet toimitamme enintään 14 päivän kuluessa tilauksesta.  Toimitusaika lasketaan tilauspäivää seuraavasta päivästä. Saat kuljetusliikkeeltä vahvistuksen toimituksesta muutamaa päivää aikaisemmin. Kerrothan mahdolliset lisätiedot kuljettajalle tilauksen yhteydessä!

Yksittäisiä säkkejä on myynnissä myös usealla jälleenmyyjällämme kautta Suomen! Vapon puupellettiä myyvät ainakin Hankkijan, Lantmännen Agron, K-raudan, S-ryhmän,  sekä Starkin liikkeet.

Säilytys, käyttö ja materiaali

Pelletit tulee säilyttää kuivassa tilassa. Säkki kannattaa eristää lattiasta säilyttämällä se esimerkiksi trukkilavan päällä. Suursäkissä on erillinen sisäsäkki, joka eristää ja suojaa pellettiä kosteudelta avaamattomana. Pellettisäkkiä ei suositella säilytettävän sateen tai runsaan kosteuden ulottuvissa, sillä pelletillä on hyvä imukyky. Ollessaan kosketuksissa veden kanssa, puupelletti turpoaa ja muuttuu puruksi.

Suursäkeissä on vahvat kahvat, joiden avulla varsinkin maatiloilla säkkejä on helppo siirrellä esimerkiksi traktorilla. Säkkien kyljessä on tuotetiedot, jotka helpottavat varastointia ja jälleenmyyntiä.

Säkkien muovit ovat kierrätettävää materiaalia. Olemme tehneet sopimuksen Suomen Pakkauskeräys Rinki Oy:n kanssa ja kuluttajat voivat viedä kaikki muoviset pellettisäkit lähimmälle Eko-Rinkipisteelle. Yritykset voivat toimittaa muovisäkit Suomen Uusiomuovi Oy:n terminaaleihin. Ne voi myös hävittää polttamalla muun kiinteän ja palavan materiaalin seassa.

Tuotetiedot

Raaka-ainehöylänlastu, puru (havupuu)
Energiasisältö4,7 kWh/kg
Halkaisija8 mm
Pituus3,15 < x > 40 mm
Kosteusalle 10 %
Tuhkapitoisuusalle 0,4 %
Lisäaineetmax 1 m-% (tärkkelys)
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen muovi PE04
Säkin paino500 kg
Säkin mitat90 x 90 x 95 cm