Puupelletti

Pelletit 16 kg pikkusäkeissä

  • Monikäyttöinen tuote kodin, mökin, saunan ja pellettitakan lämmitykseen
  • Puupelletti on ekologinen valinta ja se on täyttä suomalaista laatua havupuusta.

Puupelletti on monikäyttöinen tuote kodin, mökin, saunan ja pellettitakan lämmitykseen. Pikkusäkki pellettiä sisältää 16 kg käyttövalmista tavaraa paremmalla palvelulla ja pakkausmuotoilulla. Jokaisella pellettilämmittäjällä tulisi olla muutama säkki kotonaan!

Kevyitä säkkejä on siisti käsitellä ja helppo varastoida pieneenkin tilaa.  Pellettisäkkien minimitilausmäärä on yksi kuormalava. Yksittäisiä säkkejä on myynnissä myös usealla jälleenmyyjällämme kautta Suomen.

Hinta / säkki

5,08 €
Hanki 16 kg huoletonta, suomalaista laatua olevaa puupellettiä kätevässä paketissa.
Pellettisäkki on siisti ja helppokäyttöinen lämmitystuote sekä vaivaton varastoida ja säännöstellä.

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tilaus ja toimitus

Toimitamme 16 kg pellettisäkkejä 52 kappaleen erissä trukkilavalla. Lava helpottaa säkkien siirtelyä. Se myös suojaa pellettiä lattian kosteudelta. Säkkien kyljessä on tuotetiedot, jotka helpottavat varastointia ja jälleenmyyntiä.

Saat kuljetusliikkeeltä vahvistuksen toimituksesta muutamaa päivää aikaisemmin. Kerrothan mahdolliset lisätiedot kuljettajalle tilauksen yhteydessä!

Yksittäisiä säkkejä on myynnissä myös usealla jälleenmyyjällämme kautta Suomen! Vapon puupellettiä myyvät ainakin Hankkijan, Lantmännen Agron, K-raudan, S-ryhmän sekä Starkin liikkeet.

Käyttö

Pelletti on monikäyttöinen tuote kodin, mökin, saunan ja pellettitakan lämmitykseen, johon 16 kilon säkki on ideaali. Kevyitä säkkejä on siisti käsitellä ja helppo varastoida pieneenkin tilaan. Putkimaisen muotonsa ansiosta pellettisäkki on kätevä sulkea ja varastoida seuraavaa käyttökertaa varten.

Pellettisäkki on täysin käyttövalmis. Käytä pakkauksen avaamiseen puukkoa tai saksia. Leikkaa säkistä kulma irti yli 10 sentin leveydeltä, jotta pelletit mahtuvat säkistä hyvin ulos. Säkistä voit kaataa pellettiä siististi suoraan siiloon tai pellettitakkaan. Pelletti palaa hyvin kuumana verrattuna perinteisiin halkoihin, joten käytä pellettiä vain sille suunnitelluille alustoilla. Esimerkiksi kivitakassa ilman erillistä pellettipoltinalustaa, voi takkaan tulla halkeamia.

Säkkien kyljessä on tuotetiedot, jotka helpottavat varastointia ja jälleenmyyntiä. Säkkien muovit ovat kierrätettävää materiaalia. Olemme tehneet sopimuksen Suomen Pakkauskeräys Rinki Oy:n kanssa ja kuluttajat voivat viedä kaikki muoviset pellettisäkit lähimmälle Eko-Rinkipisteelle. Yritykset voivat toimittaa muovisäkit Suomen Uusiomuovi Oy:n terminaaleihin.

Säilytys

Pelletit tulee säilyttää kuivassa tilassa. Säkki kannattaa sulkea huolellisesti ja eristää lattiasta nostamalla se hyllylle tai esimerkiksi trukkilavan päälle. Avattua säkkiä ei suositella säilytettävän sateen tai runsaan kosteuden ulottuvissa, sillä pelletin ominaisuuksiin kuuluu hyvä imukyky. Ollessaan kosketuksissa veden kanssa, pelletti turpoaa ja muuttuu puruksi.

Pakkaus ja materiaali

16 kg pellettisäkin suosion taustalla on laadukas pelletti, suojaava pakkausmateriaali sekä hyvin mietitty säkin muotoilu. Säkki on kapea verrattuna sen pituuteen, jolloin säkki pysyy koossa avattunakin. Pellettiä on helppo säännöstellä suoraan säkistä esimerkiksi pellettitakkaan. Putkimaisen muotonsa ansiosta pellettisäkki on kätevä sulkea ja varastoida seuraavaa käyttökertaa varten.

Säkki on valmistettu kierrätettävästä materiaalista, joka on hyvin kestävää. Se ei repeä helposti kovemmassakaan käsittelyssä. Pakkaus on suunniteltu kestämään varastointia eikä sinun tarvitse siivota lattialta säkistä ulos pursunneita pellettipapanoita. Säkki suojaa pellettiä kosteudelta ja se säilyy vapaa-ajan asunnoissa talvenkin yli. Säkkien muovit ovat kierrätettävää materiaalia. Olemme tehneet sopimuksen Suomen Pakkauskeräys Rinki Oy:n kanssa ja kuluttajat voivat viedä kaikki muoviset pellettisäkit lähimmälle Eko-Rinkipisteelle. Yritykset voivat toimittaa muovisäkit Suomen Uusiomuovi Oy:n terminaaleihin. Ne voi myös hävittää polttamalla muun kiinteän ja palavan materiaalin seassa.

Tuotetiedot

Raaka-ainehöylänlastu, puru (havupuu)
Energiasisältö4,7 kWh/kg
Halkaisija8 mm
Pituus3,15 < x > 40 mm
Kosteusalle 10 %
Tuhkapitoisuusalle 0,4 %
Lisäaineetmax 1 m-% (tärkkelys)
Pakkausmateriaalikierrätyskelpoinen muovi PE04
Säkin paino16 kg
Säkin mitat85 x 30 x 12,5 cm
Kuormalavan mitat120 x 80 x 160 cm
Kuormalavakuormalavalla 52 säkkiä, paino noin 850 kg/lava