Turve­pyörö­paali lava­lla

Turvepyöröpaali-lava
Turvepyöröpaali-lava

Turvepyöröpaali on suosituin pakattu kuivike- ja imeytystuotteemme. Turvepyöröpaali sopii erityisesti eläintiloille, joilla ei ole riittävän suurta kuivikevaraosta irtoturpeelle. Paalit voi säilyttää ulkotiloissa. Lavalla paalien siirtely onnistuu helposti. Turvepyöröpaalissa turve säilyy kuivana ja on heti käyttövalmista.

Minimitilausmäärä on yksi lava, joka sisältää kaksi paalia.

Tuotetiedot

Sisältö vähän maatunut, vaalea rahkaturve
Tilavuus n. 2,2 irtokuutiota
pH n. 4
Kosteus 40-55 %
Paalin paino n. 300 kg / paali
Paalin koko 120x100 xm
Kuormalavan mitat 100x135x200 cm
Pakkausmateriaali kierrätyskelpoinen muovi PE04
Hinta / paali alkaen
80,19 €
toimitettuna, sis. alv 24 %
Tee tilaus - paalit lavalla

Turvepyöröpaali lavalla - helppo liikuttaa ja käyttää

Turvepyöröpaali sisältää vähän maatunutta ja laadukasta, vaaleaa rahkaturvetta, joka on paras kuivikelaatu eläimen terveyden kannalta. Turvepyöröpaalin turve on seulottua ja tasalaatuista. Turpeella on myös paras imukyky, jolloin tarvitset vähemmän kuiviketta ja saat selvää rahallista säästöä. Se sitoo ylivoimaisesti parhaiten hajuja sekä ammoniakkia, jolloin navetan ja tallin ilma pysyy raikkaana ja eläinten keuhkot säilyvät terveinä.

Turvepyöröpaalimme on jokaisen eläintenkuivittajan ykköstuote. Se on myös eläimen arjen toinen suosikkipaali rehupaalin lisäksi.

Maatiloille ennestään tuttujen pyöröpaalien varastointi on siistiä ja käyttöönotto helppoa. Turvepyöröpaalia on helppo käsitellä paalipihdeillä tai trukkipiikeillä, joilla siirtelet rehupaalejakin. Lavan päälllä suurien kuivikemäärien siirtely käy vaivatta ympäri tallia.

Turvepyöröpaaleja voit varastoida helposti ulkotiloissa. Turvepyöröpaaliin pakkausmateriaalina on kierrätyskelpoinen muovi. Kierrätettävä pakkausmateriaali suojaa turvetta tuulelta ja tuiskulta ja voit purkaa paaleja käyttöön aina tarpeen mukaan.

Kuiviketurve kestää säilytystä kaikissa olosuhteissa, ja sisältö pysyy laadukkaana. Pakkasella siirrä turvepyöröpaalit sulamaan hyvissä ajoin ennen käyttöä lämpimän puolella olevaan tilaan. Voit myös avata sopivan määrän paaleja ja pöyhiä niitä irtoturpeeksi pieneen katettuun tilaan, esimerkiksi heinävarastoon, juuri ennen pakkaskauden alkua