Lannan­kierrätys­palvelu

Vapon kuivikepalvelut
Vapon kuivikepalvelut

Lannankierrätyspalvelu on tarkoitettu hevostalleille, jotka haluavat päästä lannasta eroon helposti ja nopeasti. Lannankierrätys on kuivikeasiakkaille tarjottava lisäpalvelu, jossa hoidamme lannan jatkokäsittelyn puolestasi. Tallisi arjessa on paljon hoidettavia asioita, kuten hevoset, asiakkaat ja henkilökunta. Asiakkaasi arvostavat siistiä ja edustavaa tallialuetta. Lantaa syntyy päivittäin paljon ja lantahuolto ei saa viedä liikaa aikaa muulta tilanhoidolta. Lannan eteenpäin saaminen pitää olla mahdollisimman edullista sekä helppoa. Lannankierrätyspalvelumme on tehty juuri tätä varten.

Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme tuotteesta lisää.

Tallin lantahuolto on helppoa lannankierrätyspalvelulla

Puuttuuko sinulta peltoa, jonne levittää lantaa? Tuntuuko, että sinulla olisi tärkeämpääkin tekemistä kuin perehtyä uusiin direktiiveihin ja asetuksiin tai nähdä kovasti vaivaa lantahuollon järjestämiseen?

Lannankierrätyspalvelumme ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja energiaa lannan eteenpäin saamiseen, vaan me hoidamme sen ja kaiken lisäksi lanta päätyy hyötykäyttöön! Plussaa on se, että ympäristöviranomainenkin pysyy tyytyväisenä. Asiakkaamme kiittävät, että palvelu säästää huomattavasti vaivaa ja työaikaa tallin kiireisessä arjessa.

Valitse siirrettävä kuivikekontti täydentämään palvelua

Lannan jatkokäytön vuoksi tarjoamme lannannoutoa lisäpalveluna kuivikeasiakkaillemme. Meillä on laaja valikoima kuivikkeita hevosille. Voit valita kuivikkeeksi turvetta tai purupellettiä erikseen tai yhdessä ja irtotavarana tai pakattuna toimitettuna. Turpeella on ylivoimainen imukyky ja se sitoo parhaiten ammoniakkia, jolloin talli-ilma pysyy raikkaana. Puupelletti on vaaleaa ja hyväntuoksuista. Molemmat patjoittuvat hyvin. Tämä helpottaa työtä ja vähentää kuivikkeen kulutusta. Voit myös valita kuivikkeeksi turpeen ja pelletin yhdistelmän, jolloin saat molempien tuotteiden parhaat ominaisuudet käyttöön. Asiakkaamme ovat erityisesti tykästyneet uuteen siirrettävään kuivikekonttiimme. Kuivikekontti ja hevosenlannan kierrätyspalvelu yhdessä tuovat helppoutta kuivike- ja lantahuoltoon ja säästävät aikaa kaikkein työläimmiltä tilatöiltä.

Mihin lanta hyödynnetään?

Hyödynnämme lantaa mahdollisimman monipuolisesti niin ravinteiden kierrätyksessä kuin energiantuotannossakin jolloin lannan positiiviset ympäristövaikutukset pääsevät esiin. Kasvit kiittävät, kun lannan sisältämät ravinteet ja orgaaninen aines hyödynnetään kaupunkien ja taajamien viherrakentamisessa, peltojen luonnonmukaisten lannoitteiden valmistamisessa sekä puutarhojen kasvualustoissa. Useat lannan hyötykäyttökohteet turvaavat lannankierrätyspalvelun jatkuvuuden ja palvelun toimitusvarmuuden.

Kuinka tilaan palvelun?

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Katsomme yhdessä tallisi tilanteen ja suunnittelemme yhdessä millaiset kuivikkeet sinne sopivat parhaiten. Sen jälkeen sovimme lannan noudon toteutustavasta kuten noutomääristä ja aikataulusta. Lannankierrätyspalvelusta tehdään kirjallinen sopimus, joka toimii myös asiakirjana ympäristöviranomaiselle lannan hyötykäytöstä.

Lannankierrätyspalvelu on tällä hetkellä saatavilla Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Laajennamme palvelua kysynnän mukaan, ole rohkeasti meihin yhteydessä!

Yhteystiedot

Tilaa palvelu kuivikepalvelut@vapo.fi

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja: Niko Nevalainen, myyntipäällikkö, p.+358 20 790 5801, niko.nevalainen@vapo.fi

“Yksi puhelinsoitto ja homma hoituu”

Hästbackan Talli Kirkkonummella valitsi lannankierrätyspalvelun. Lue asiakkaan käyttökokemuksista ja valintaperusteista tarkemmin.