Kuivike­turve­säkki

Kuiviketurvesäkki 85 l
Kuiviketurvesäkki 85 l

Kuiviketurvesäkki 85 l on kätevän kokoinen matkatuote isommankin eläimen, kuten hevosen väliaikaiseen kuivittamiseen. Se on myös sopivan kokoinen pakkaus pienemmän kotieläimen kuivikkeeksi. Säkissämme turve pysyy kuohkeana ja on heti käyttövalmista. Keveytensä vuoksi säkkejä on helppo käsitellä ja varastoida.

Minimitilausmäärä on yksi lava. Lavalla on 42 säkkiä.

Tuotetiedot

Sisältö vähän maatunut, vaalea rahkaturve
Imukyky 600-800 l/m3
pH n. 4
Kosteus 40-55 %
Säkin paino n. 10 kg/säkki, paino voi vaihdella kosteuden mukaan
Säkki 98x50x12 cm
Kuormalava 100x135x200 cm
Kuormalavan paino n. 500 kg
Pakkausmateriaali kierrätyskelpoinen muovi PE04
Hinta / säkki alkaen
3,79 €
toimitettuna, sis. alv 24 %
Tilaa kuivikesäkkejä

Kätevän kokoinen kuivikepakkaus matkalle mukaan

Kuiviketurvesäkki sopii erinomaisesti matkakäyttöön esimerkiksi kisamatkalle hevosen kuivittamiseen kuljetusvaunussa tai eläinnäyttelyihin. Eläin arvostaa viihtyisää ja kuivaa makuualustaa myös reissussa. Kuiviketurvesäkissä on sopiva määrä kuiviketta myös pienen eläimen alustaksi, esimerkiksi kaneille ulkokäyttöön.

Kuiviketurvesäkki sisältää laadukasta ja imukykyistä rahkaturvetta. Imukyvyn lisäksi turve sitoo ylivoimaisesti parhaiten hajuja sekä ammoniakkia, joten kuljetusvaunun ilma pysyy raikkaana. Kuiviketurvesäkissämme turve pysyy kuohkeana ja on heti käyttövalmista.

Matkalle mukaan otettu pieni säkki vähentää hävikkiä. Kokonsa puolesta se on helppo heittää vaikkapa auton takakonttiin. Säkki kuluu käytössä kerralla, eikä avattua säkkiä tarvitse pakata autoon takaisin ja pelätä kuivikkeen leviämistä auton sisätiloihin. Pakattu kuivike on siisti ja tuo järjestystä säilytykseen.

Kuiviketurvesäkki sopii myös jälleenmyyjän valikoimaan. Säkit on pakattu kuormalavoille, jolloin ne on helppo laittaa esille myymälään. Lavojen ansiosta säkit pysyvät siististi kasassa ja lavan siirtely paikasta toiseen on helppoa. Asiakas voi helposti napata yhden tai useamman säkin mukaan autoon. Pakkauksen kyljessä on tuotetiedot, jotka helpottavat tuotteen jälleenmyyntiä. Kuiviketurvesäkki on monikäyttöinen myös mökkioloissa ulkohuussiin tai kompostin eristeeksi.

Kuiviketurvesäkki on kätevä matkatuote hevosten kuivittamiseen sekä hauska mökkituliainen!

Mietitkö mitä hankkia mökkituliaisiksi? Heitä 85 l säkki olalle ja eikun menoksi! Vapon kuiviketurve sopii myös huussin kuivikkeeksi sekä kompostikäyttöön! Kuiviketurve neutralisoi käymälähajuja mökin pihapiiristä. Kuiviketurve pitää kompostin kuohkeana, sitoo hajuja sekä ylimääräistä kosteutta. Turve on loistavaa maanparannusainetta ja kasvit kiittävät.

85 litran kuiviketurvesäkki painaa vain 12 kg. Kuivikesäkki on löysä, ison koiranruokasäkin kokoinen ja oloinen. Kottikärryihin mahtuu noin kahden säkin verran kuiviketta. Säkkiä on helppo käsitellä ja varastoida sekä mökki- että tallioloissa. Myös pienemmät heppatytöt ja navetta-apulaiset jaksavat siirrellä säkkiä. Pakkausmateriaali on kierrätyskelpoista ja poltettavaksi sopivaa muovia, joka on helppo avata käsin tai puukolla.

Toimitamme kuiviketurvesäkit lavoittain trukkipurkuautolla. Yksi lava sisältää 42 säkkiä. Purku kuuluu hintaan alle 12 lavan tilauksessa. Yli 12 lavan tilauksessa voit tilata kuormapurun lisäpalveluna. Jaksat kantaa säkit helposti varastoon myös itse.

Siirrä kuiviketurvesäkki lämpimään tilaan sulamaan hyvissä ajoin ennen pakkauskautta. Sisältö voi jäätyä, koska kuiviketurve sisältää kosteutta. Kuiviketurve kestää kuitenkin säilytystä kaikissa olosuhteissa.