Kuivike­turve­paali

200 l kuiviketurvepaali
200 l kuiviketurvepaali

Kuiviketurvepaali sisältää 200 litraa laadukasta ja seulottua turvetta. Vaalea ja vähän maatunut rahkaturve on kuiviketurpeiden aatelia ja paras kuivikelaatu eläimille. Tiivis ja helppokäyttöinen kuiviketurvepaali sopii ykköskuivikkeeksi jatkuvaan käyttöön tai voit käyttää sitä vara- ja lisäkuivikkeena.

Kuiviketurvepaali 200 l korvaa aikaisemman 190 litraisen tuotteen. Kasvatimme kuiviketurvepaalin sisältöä parantuneen puristepaineen ja tehostuneen tuotannon myötä. Hinta sekä pakkauskoko pysyvät entisellään.

Minimitilausmäärä on yksi lava. Lavalla on 27 paalia.

Tuotetiedot

Sisältö vähän maatunut, vaalea rahkaturve
Imukyky 600-800 l/m3
pH n. 4
Kosteus 40-55 %
Paalin koko 45x25x90 cm
Paalin paino noin 25 kg / paali
Paliin tilavuus 100 l pakattuna, 200 l löysänä
Pakkausmateriaali kierrätyskelpoinen muovi PE04
Kuormalavan koko 100x135x200 cm
Kuormalavan paino kuormalavalla 27 paalia, paino noin 700 kg/lava
Hinta / paali alkaen
10,58 €
toimitettuna, sis. alv 24 %
Tilaa kuivikepaaleja

Kuiviketurvepaali sopii moneen tarpeeseen

Kuiviketurpeen käyttö on helppoa ja 200 litrainen kuivikepaali on suosittu tuote moneen menoon. Voit käyttää kuivikepaalia ykköskuivikkeenasi jatkuvassa käytössä tai voit käyttää sitä täydentävänä kuivikkeena tai lisäkuivikkeena puukuivikkeen seassa. Paali on sopivan kokoinen otettavaksi mukaan eläinkuljetuksiin ja se riittää esimerkiksi kahden hevosen kuivittamiseen parin päivän ajan. Se sopii myös pieniin kanaloihin, löytöeläinkenneleihin, eläinkauppoihin ja jälleenmyyjien hyllyihin tai vaikka tuliaiseksi eläinystävälle. Tiivis ja pölyämätön paali mahtuu henkilöauton takakonttiin. Turvepaali on helppo säilyttää ja käyttää, voit vain nakata paalin karsinaan.

Jokaisen tallin komerosta, eläinlääkärin vastaanotolta, kuljetusvaunusta ja navetan varastosta tulisi löytyä muutama kuivikepaali elämää helpottamaan tai ihan vain kaiken varalta.

Kuiviketurvepaalin käyttö on helppoa ja tuote on täysin käyttövalmis. Vie paali kohteeseen, avaa muovi puukolla tai muulla terävällä välineellä. Levitä tuote talikoilla ja pöyhi samalla.

Pakkaskaudella kuiviketurvepaalit kannattaa säilyttää lämpimässä tilassa. Sisältö voi jäätyä pakkasella, koska kuiviketurve sisältää kosteutta. Kuiviketurve kestää kuitenkin säilytystä kaikissa olosuhteissa. Siirrä kuiviketurvepaali lämpimään tilaan sulamaan hyvissä ajoin ennen käyttöä, mikäli säilytät sitä ulkotiloissa.

Turvepaali itsessään on tiukka ja tiivis 25 kg pakkaus. Se helpottaa sinua paalien nostamisessa ja käsittelyssä. Pystyt nostamaan ja käsittelemään paalia käsin ilman työkoneita, mutta turvepaalin pakkaus kestää siirtelyn myös koneilla. Toimitamme kuiviketurvepaalit 27 kappaleen erissä trukkilavalla. Lava helpottaa paalien siirtelyä varastossa, käytävillä ja navetoissa. Lava suojaa kuiviketta kosteudelta, kun pakkaus ei kosketa maata.

Turvepaalin pakkausmateriaali on kestävää. Paalin kyljessä on tuotetiedot, jotka helpottavat varastointia ja jälleenmyyntiä. Kuiviketurvepaalin muovit ovat kierrätettävää materiaalia ja ne voi myös hävittää polttamalla muun kiinteän ja palavan materiaalin seassa.

Kuiviketurvepaali on saatavilla myös lämpökäsiteltynä, jolloin se sopii sikaloihin ja erityisesti porsaille. Lämpökäsitelty turve on hellä tuote pikkupossuille. Se on lähes tikutonta ja pehmeää kuiviketta, joka ehkäisee sorkkatulehduksia. Kysy lämpökäsiteltyjen paalien saatavuudesta lisää myyntipalvelustamme!

Kuiviketurpeen edut

  • Jatkokäyttö on helppoa, sen kuin kompostoit tai levität turpeen pellolle. Se onkin tehokas typen ja raudanlähde kasveille.
  • Turve sitoo ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia ja tämä on suoraan yhteydessä talli-ilman laatuun ja hevosten keuhkojen terveyteen.
  • Paras kuiviketurve on vähän maatunutta ja vaaleaa rahkaturvetta. Meillä on myynnissä tätä parasta kuiviketurvetta sekä pakkauksissa että irtotavarana.
  • Turve on hapanta ja sen vuoksi sitoo ammoniakkia ja rikkivetyä.
  • Ostamalla kuiviketurvetta tarjoat parhaat työskentelyolosuhteet navetta- ja tallioloissa myös itsellesi ja muille eläintenhoitajille. Kuiviketurpeemme on myös ympäristöystävällistä ja voit käyttää sitä maan lannoittamiseen. Kuivikkeisiin sitoutunut lanta sopii erittäin hyvin pellon lannoitukseen. Se tuo humusta ja pellon tuottavuus kasvaa.