Kuivike­turve irtona

Kuiviketurve
Kuiviketurve

Tarjoamme kuiviketurvetta myös irtotavarana. Irtoturpeemme on suosituin kuiviketuotteemme varsinkin suuremmilla eläintiloilla! Sitä on helppo tilata isompiakin määriä kerralla varastoon eikä pakkausjätettä synny. Olemme Suomen toimitusvarmin kuiviketurpeen toimittaja. Meiltä saat irtoturvetta tasaisesti ympäri vuoden tarpeesi mukaan. Irtoturpeemme on laadukasta ja vähän maatunutta rahkaturvetta.

Isojen eläintilojen suosikkikuivike

Irtoturpeemme on monikäyttöinen tuote. Kuiviketurve sopii eläinten kuivittamiseen pihatoissa ja karsinoissa. Lisäksi sitä voi käyttää lietelannan imeyttämiseen, lietesäiliön katteeksi, tilan likavesien suodatukseen, säilörehuaumojen puristenesteen imeytykseen ja katteeksi sekä juures- ja peruna-aumojen suojaksi. Irtoturve säilyy hyvin pitkiäkin aikoja, kun se varastoidaan oikein. Turpeella on tunnetusti loistava ominaisuus imeä runsaasti nestettä. Korkean imukyvyn vuoksi tarvitset vähemmän kuiviketta, joka taas tuo selvää säästöä.

Turve sitoo ylivoimaisesti parhaiten hajuja sekä ammoniakkia, jolloin navetan ja tallin ilma pysyy raikkaana ja eläinten keuhkot säilyvät terveinä.

Kuiviketurpeemme sopii kuivikkeeksi kaikille eläimille - lypsykarjalle, lihanaudoille, emakoille, porsaille, siipikarjalle, hevosille, lampaille sekä turkiseläimille. Turpeen käytöstä syntyy sinulle etuja erityisesti eläimen parantuneesta terveydestä, lannankäsittelykustannusten pienenemisestä, peltojen kasvukunnon parantumisesta sekä ravinteiden säilymisestä kasvien käyttöön. Toisin kuin puupohjaisia kuivikkeita, turvelantaa ei tarvitse kompostoida, vaan se voidaan levittää suoraan esimerkiksi pellolle. Se on myös erinomaista kasvilannoitetta.

Tilaa tai nouda itse

Tilaa irtokuivike myyntipalvelustamme ja toimitamme sen haluamaasi paikkaan noin 50 kuutiometrin nuppi- tai 130 kuutiometrin täysperävaunuautoilla. Irtokuivikkeen normaali toimitusaika on 1–2 viikkoa. Voit tilata tarpeesi mukaan vajaita tai täysiä kuormia. Yleensä täydet toimituskuormat ovat sinulle edullisempia.

Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa itse kuiviketurpeen alla olevista paikoista ilmoitettuina aikoina. Tilaathan noudon ennakkoon myyntipalvelustamme.

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 8–16.

Suomeksi 020 341 400

Vi betjänar dig även på svenska 020 341 300

myyntipalvelu@vapo.fi

Noutopaikat (päivitetty 21.4.2017)

Suo Paikkakunta Viikko Päivä Kellonaika
Hanhineva (kartta) Parkano Kuukauden toinen perjantai Perjantai 10 - 12
Isosuo (kartta) Punkalaidun Parilliset viikot Perjantai 10 - 14
Kivineva (kartta) Pulkkila Kuukauden viimeinen torstai Torstai 9 - 12
Klaavunsuo (kartta) Ii Parilliset viikot Torstai 9 - 12
Korpisalonneva, vain imeytysturve (kartta) Vimpeli Parilliset viikot Torstai 9 - 12
Kotoneva (kartta) Merikarvia Kuukauden ensimmäinen torstai Torstai 10 - 14
Lammisuo (kartta) Köyliö Kuukauden ensimmäinen torstai Torstai 11 - 14
Nanhiansuo (kartta) Huittinen Parittomat viikot Perjantai 10 - 14
Okssuo (kartta) Tammela Parilliset viikot Perjantai 10 - 14
Röyhynsuo (kartta) Janakkala Parittomat viikot Tiistai 10 - 14
Saarikeidas (kartta) Jämijärvi Parittomat viikot Perjantai 10 - 14
Satamakeidas (kartta) Honkajoki Parilliset viikot Perjantai 10 - 14
Valkianeva (kartta) Jalasjärvi Parilliset viikot Keskiviikko 9 - 12

Noutohinnasto

Kuiviketurve 16,74 €/m3

Imeytysturve 15,50 €/m3

lastattuna suolla. Hinnat sisältävät alv 24%.