Irtopelletti

Irtopelletti
Irtopelletti

Toimitamme irtopellettiä nykyaikaisilla puhallussautoilla kätevästi suoraan varastosiiloosi. Irtopellettiä on saatavilla joka Suomen kolkkaan.

Kerralla voit tilata 3-40 tonnia irtopellettiä. Toimituksen hoitavat ammattikuskimme - paremmalla palvelulla totta kai. Suuremmissa tilausmäärissä otathan yhteyttä myyntipalveluumme.

Irtopelletin maksutavoiksi voit valita laskun tai osamaksun.

Tuotetiedot

Raaka-aine höylänlastu, puru (havupuu)
Energiasisältö 4,7 kWh/kg
Halkaisija 8 mm
Pituus 3,15 < x > 40 mm
Kosteus alle 10 %
Tuhkapitoisuus alle 0,4 %
Lisäaineet max 1 m-% (tärkkelys)
Hinta / tonni alkaen
245,52 €
toimitettuna, sis. alv 24 %
Osta irtopellettiä

Kotimaista irtopellettiä paremmalla palvelulla

Pellettiämmitys sopii kaikille kiinteistöille. Toimitamme paremman palvelun irtopellettiämme pienestä omakotitalosta rivi- ja kerrostaloihin sekä yrityskiinteistöihin. Irtopelletti on suunniteltu erityisesti pelletin käyttäjille, joiden siilon koko on vähintään yli kolme tonnia ja siinä on puhallusautotoimitukselle sopiva täyttöputki. Suurasiakkaille, kuten lämpö- ja voimalaitoksille, tarjoamme pellettiä yhtenä polttoainevaihtoehtona. Lue lisää monipuolisista polttoaineratkaisuistamme.

Pellettimme on enemmän kuin pelkkä pelletti - se on paremman palvelun pellettiä. Se merkitsee turvallisuutta ja huolettomuutta. Laatua ja palvelua. Sitä, että saat enemmän vastinetta rahoillesi.

Toimituksen hoitavat ammattikuskimme

Toimitamme pelletit 10 vrk kuluessa tilauksesta. Saat varmistuksen toimituspäivästä muutamaa päivää aikaisemmin. Kuljettaja voi olla sinuun yhteydessä vielä tarkemmin yhteydessä tarkemmasta saapumisajastaan. Siilon on hyvä olla siisti ja tyhjä ennen kuorman tuloa, jolloin pelletin laatu pysyy parhaana mahdollisena. Voimme täyttää vajaankin siilon, muttta silloin on riski, että siilon pohjalle voi jäädä purua, joka voi laavata poltinta.

Ammattikuljettajamme voi toimittaa pelletit siiloosi, vaikka et olisi kotona. Muistathan tarkistaa silloin etukäteen, että kulkureitti siilolle on esteetön. Tarkista myös, että siilon luukut ovat kiinni, jotta vallattomat pellettipötkylät eivät pääse karkuteille.

Turvallisuus ja laatu on kaiken a ja o

Kukapa meistä ei kokisi lapsenomaista intoa nähdessään pellettirekan tositoimissa? Voit seurata siilon täyttöä halutessasi. Muistathan kuitenkin olla varovainen pellettirekan läheisyydessä ja varmistaa myös kuljettajan työturvallisuuden. Kerromme toimitusehdoissamme ohjeet kiinteistön työturvallisuuden varmistamiseksi.

Pellettimme on täyttä suomalaista puuta. Voit aina pyytää kuljettajaa puhaltamaan laatunäytteen piha-alueelle. Huomaa kuitenkin, että pelletin luonnollisiin ominaisuuksiin kuuluu hajoaminen, joten näytteesä on aina puun hienoainesta mukana.

Pellettisiilon täyttö kestää siilon koosta riippuen noin varttitunnista tuntiin. Mikäli siiloosi mahtuisi enemmän pellettiä, kuin olet tilannut, kuljettaja voi täyttää siilon loppuun asti. Lähetämme laskun jälkikäteen ylimenevästä määrästä.

Lue pellettilämmittäjän tarkistuslista talven varalle

Katso myös vinkit pellettisiilon siivoukseen

Paremman palvelun pelletin edut

  • Toimitamme pellettiä kaikkialle Suomessa ja kaiken kokoisille asiakkaille. Niin nopeasti kuin mahdollista. Rajoina ovat vain taivas ja Suomen rajat.
  • Pelletti on ekologinen valinta ja täyttä suomalaista laatua männystä ja kuusesta. Se sisältää 35% kutteria ja 65% sahanpurua.
  • Tilaaminen on superhelppoa ja sitä saat mitä tilaat! Voit tilata verkosta tai myyntipalvelusta, maksaa kerralla tai osissa, saada pelletit irtona tai säkeissä, joita niitäkin on eri koossa, eikä tavara lopu kesken.
  • Meidän pellettiekspertit auttavat, jos sinulla on kysyttävää tuotteesta!