Pellettisäkki 500 kg

Suursäkki 500 kg
Suursäkki 500 kg

Paremman palvelun pelletti suursäkissä sopii suurempaan käyttöön esimerkiksi omakotitaloasiakkaille ja maatilakiinteistöihin.

Suursäkissä on erillinen sisäsäkki, joka eristää ja suojaa pellettiä kosteudelta. Suursäkki mahdollistaa pelletin kompaktin varastoinnin ja riittää pitkäksi aikaa. Suursäkki on valmistettu kierrätettävästä materiaalista.

Minimitilausmäärä on kaksi säkkiä. Säkkejä on myynnissä myös usealla jälleenmyyjällä kautta Suomen!

Tuotetiedot

Raaka-aine höylänlastu, puru (havupuu)
Energiasisältö 4,7 kWh/kg
Halkaisija 8 mm
Pituus 3,15 < x > 40 mm
Kosteus alle 10 %
Tuhkapitoisuus alle 0,4 %
Lisäaineet max 1 m-% (tärkkelys)
Pakkausmateriaali kierrätyskelpoinen muovi PE04
Säkin paino 500 kg
Säkin mitat 90 x 90 x 95 cm
Hinta / säkki alkaen
124,30 €
toimitettuna, sis. alv 24 %
Osta suursäkkejä

500 kiloa silkkaa pellettiä - paremmalla palvelulla

Pelletti on monikäyttöinen ja tasalaatuinen polttoaine kaikenkokoisten kiinteistöjen lämmitykseen. 500 kilon pellettisäkki on suosittu tuote varsinkin omakotitalojen, teollisuuskiinteistöjen ja maatilan omistajien keskuudessa. Usko tai älä, mutta pellettiä käytetään myös eläinten kuivikkeena. Eläinten kuivittamiseen olemme kehittäneet purupelletin.

Pellettimme on enemmän kuin pelkkä pelletti - se on paremman palvelun pellettiä. Se merkitsee turvallisuutta ja huolettomuutta. Laatua ja palvelua. Sitä, että saat enemmän vastinetta rahoillesi.

Pelletti on kotimainen ja uusiutuva polttoaine, jota on helppo käsitellä. Pelletti on puristettu havupuusta ja kutterinlastusta tiukaksi pötkyläksi. Pelletillä on korkea lämpöarvo ja tuhkaa siitä ei tule juuri nimeksikään. Tarvitset vähemmän pellettiä saadaksesi enemmän lämpöä.

Tarjoamme laadukkaan ja kotimaisen pelletin lisäksi parempaa palvelua. Toimitamme pellettiä joka puolelle Suomea. Meillä on kuusi pellettitehdasta ympäri Suomea. Meidän kanssa ei tarvitse huolehtia loppuuko tavara kesken tai lähteekö kuljetukset liikkeelle. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopeaa.

Kuka tahansa osaa puristaa purusta pätkiä. Me tarjoamme enemmän vastinetta rahalle, kuin pelkkää sahanpurua uudessa muodossa. Meille parempi palvelu ei ole myyntikikka, vaan toimintatapa.

Pelletit kannattaa säilyttää huoneenlämmössä tai kuivassa tilassa. Säkki kannattaa eristää lattiasta säilyttämällä se esimerkiksi trukkilavan päällä. Avattua säkkiä ei suositella säilytettävän sateen tai runsaan kosteuden ulottuvissa, sillä pelletin ominaisuuksiin kuuluu hyvä imukyky. Ollessaan kosketuksissa veden kanssa, pelletti turpoaa ja muuttuu puruksi.

Suursäkeissä on vahvat kahvat, joiden avulla varsinkin maatiloilla säkkejä on helppo siirrellä esimerkiksi traktorilla. Säkkien kyljessä on tuotetiedot, jotka helpottavat varastointia ja jälleenmyyntiä. Säkkien muovit ovat kierrätettävää materiaalia ja ne voi myös hävittää polttamalla muun kiinteän ja palavan materiaalin seassa.

Paremman palvelun pelletin edut

  • Toimitamme pellettiä kaikkialle Suomessa ja kaiken kokoisille asiakkaille. Niin nopeasti kuin mahdollista. Rajoina ovat vain taivas ja Suomen rajat.
  • Pelletti on ekologinen valinta ja täyttä suomalaista laatua männystä ja kuusesta. Se sisältää 35% kutteria ja 65% sahanpurua.
  • Tilaaminen on superhelppoa ja sitä saat mitä tilaat! Voit tilata verkosta tai myyntipalvelusta, maksaa kerralla tai osissa, saada pelletit irtona tai säkeissä, joita niitäkin on eri koossa, eikä tavara lopu kesken.
  • Meidän pellettiekspertit auttavat, jos sinulla on kysyttävää tuotteesta!