Pellettisäkki 16 kg

Pikkusäkki 16 kg
Pikkusäkki 16 kg

Pikkusäkki pellettiä sisältää 16 kg käyttövalmista tavaraa paremmalla palvelulla ja pakkausmuotoilulla. Jokaisella pellettilämmittäjällä tulisi olla muutama säkki kotonaan!

Säkki on suosittu varsinkin pellettitakkojen käyttäjien sekä saunanlämmittäjien keskuudessa. Pakkauksen harkitun muotoilun ansiosta, sitä on kätevä käsitellä ja varastoida. Säkki on valmistettu kierrätettävästä, kosteutta ja kovaakin käsittelyä kestävästä materiaalista.

Pellettisäkkien minimitilausmäärä on yksi kuormalava. Lavalla on 52 säkkiä eli yhteensä 832 kg pellettiä.

Säkkejä on myynnissä myös usealla jälleenmyyjällämme kautta Suomen.

Tuotetiedot

Raaka-aine höylänlastu, puru (havupuu)
Energiasisältö 4,7 kWh/kg
Halkaisija 8 mm
Pituus 3,15 < x > 40 mm
Kosteus alle 10 %
Tuhkapitoisuus alle 0,4 %
Lisäaineet max 1 m-% (tärkkelys)
Pakkausmateriaali kierrätyskelpoinen muovi PE04
Säkin paino 16 kg
Säkin mitat 85 x 30 x 12,5 cm
Kuormalavan mitat 120 x 80 x 160 cm
Kuormalava kuormalavalla 52 säkkiä, paino noin 850 kg/lava
Hinta / säkki alkaen
4,95 €
toimitettuna, sis. alv 24 %
Osta pikkusäkkejä

Pellettiä paremmalla palvelulla ja pakkauksella

Pelletti on monikäyttöinen tuote kodin, mökin, saunan ja pellettitakan lämmitykseen, johon 16 kilon säkki on ideaali. Kevyitä säkkejä on siisti käsitellä ja helppo varastoida pieneenkin tilaan. Usko tai älä, mutta pellettiä käytetään myös eläinten kuivikkeena. Siihen tarkoitukseen olemme kehittäneet purupelletin.

16 kg pellettisäkin suosion taustalla on laadukas pelletti, suojaava pakkausmateriaali sekä hyvin mietitty säkin muotoilu. Säkki on suhteessa hyvin kapea verrattuna sen pituuteen, jolloin säkki pysyy koossa avattunakin. Pellettiä on helppo säännöstellä suoraan säkistä esimerkiksi pellettitakkaan. Kapean muotonsa ansiosta pellettisäkki on kätevä sulkea ja varastoida seuraavaa käyttökertaa varten. Säkki on valmistettu kierrätettävästä materiaalista, joka on hyvin kestävää. Se ei repeä, veny tai rikkoudu käsiin kovemmassakaan käsittelyssä. Pakkaus on suunniteltu kestämään varastointia eikä sinun tarvitse siivota lattialta säkistä ulos pursunneita papanoita. Säkki suojaa pellettiä kosteudelta ja se säilyy vapaa-ajan asunnoissa talvenkin yli.

Hanki 16 kg huoletonta, suomalaista laatua olevaa pellettiä kätevässä paketissa. Pellettisäkki on siisti ja helppokäyttöinen lämmitystuote sekä vaivaton varastoida ja säännöstellä.

Pellettisäkki on täysin käyttövalmis. Käytä pakkauksen avaamiseen puukkoa tai saksia. Leikkaa säkistä kulma irti yli 10 sentin leveydeltä, jotta pelletit mahtuvat säkistä hyvin ulos. Säkistä voit kaataa pellettiä siististi suoraan siiloon, takkaan tai pellettipolttimeen. Pelletti palaa hyvin kuumana verrattuna perinteisiin halkoihin, joten käytä pellettiä vain sille suunnitelluille alustoilla. Esimerkiksi kivitakassa ilman erillistä pellettipoltinalustaa, voi takkaan tulla halkeamia. Pelletit kannattaa säilyttää huoneenlämmössä tai kuivassa tilassa. Säkki kannattaa sulkea huolellisesti ja eristää lattiasta nostamalla se hyllylle tai esimerkiksi trukkilavan päälle. Avattua säkkiä ei suositella säilytettävän sateen tai runsaan kosteuden ulottuvissa, sillä pelletin ominaisuuksiin kuuluu hyvä imukyky. Ollessaan kosketuksissa veden kanssa, pelletti turpoaa ja muuttuu puruksi.

Pellettimme on enemmän kuin pelkkä pelletti - se on paremman palvelun pellettiä. Se merkitsee turvallisuutta ja huolettomuutta. Laatua ja palvelua. Sitä, että saat enemmän vastinetta rahoillesi.

Toimitamme 16 kg pellettisäkkejä 52 kappaleen erissä trukkilavalla. Lava helpottaa säkkien siirtelyä. Se myös suojaa pellettiä lattian kosteudelta. Säkkien kyljessä on tuotetiedot, jotka helpottavat varastointia ja jälleenmyyntiä. Säkkien muovit ovat kierrätettävää materiaalia ja ne voi myös hävittää polttamalla muun kiinteän ja palavan materiaalin seassa.

Paremman palvelun pelletin edut

  • Toimitamme pellettiä kaikkialle Suomessa ja kaiken kokoisille asiakkaille. Niin nopeasti kuin mahdollista. Rajoina ovat vain taivas ja Suomen rajat.
  • Pelletti on ekologinen valinta ja täyttä suomalaista laatua männystä ja kuusesta. Se sisältää 35% kutteria ja 65% sahanpurua.
  • Tilaaminen on superhelppoa ja sitä saat mitä tilaat! Voit tilata verkosta tai myyntipalvelusta, maksaa kerralla tai osissa, saada pelletit irtona tai säkeissä, joita niitäkin on eri koossa, eikä tavara lopu kesken.
  • Meidän pellettiekspertit auttavat, jos sinulla on kysyttävää tuotteesta!