VAPON PELLETTI

Pellettimme on enemmän kuin pelkkä pelletti - se on paremman palvelun pellettiä. Se merkitsee turvallisuutta ja huolettomuutta. Laatua ja palvelua. Sitä, että saat enemmän vastinetta rahoillesi.

Suomalaista pellettiä toimitusvarmasti

Tarjoamme laadukkaan ja kotimaisen pelletin lisäksi parempaa palvelua. Toimitamme pelletit joka puolelle Suomea kaikenkokoisille asiakkaille niin nopeasti kuin mahdollista. Meiltä saat pellettiä irtona tai pakattuna säkeissä ja niitäkin eri kokoa. Toimitamme myös 3-6 tonnin irtopellettitilaukset kaikkialle Suomessa. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopeaa. Maksaa voit kerralla tai erissä, heti tai laskulla.

Pelletti on suomalainen ja uusiutuva puupolttoaine, jota on helppo käsitellä. Pelletillä on korkea lämpöarvo ja tuhkaa siitä ei tule juuri nimeksikään. Tarvitset vähemmän pellettiä saadaksesi enemmän lämpöä.

  • Kohta on pellettiaika!

    Syksyn viileys on saaapunut ja pellettivarastot kaipaavat pian täydennystä. Pellettilämmittäjän olisi hyvä ottaa huomioon muutamia asioita ennen talven tuloa ja siilon täyttöä. Tiesithän muuten, että meiltä saat myös 3-6 tonnin irtopellettitoimitukset?

    Lue pellettilämmittäjän tarkistuslista