VAPON KUIVIKKEET

Imukykyinen Vapon kuiviketurve sopii kuivikkeeksi nauta-, siipikarja- ja lammastiloille, hevostalleille sekä turkistarhoille. Eläimet pitävät turpeen pehmeydestä ja kuivuudesta ja tilanpitäjät sen vaivattomuudesta. Kokeile myös Vapon uusia puupohjaisia kuivikkeita.

Tilaus on helppoa ja toimitus varmaa ympäri vuoden

Meiltä saat kuivikkeet perille toimitettuna paaleissa, säkeissä, lavalla tai irtona. Kuivikkeen tilaaminen onnistuu helposti verkkokaupastamme. Voit maksaa heti, laskulla tai osissa. Toimitamme kuivikkeet joka talliin ja navettaan kaikkialla Suomessa ympäri vuoden. Laadukkaiden kuivikkeiden lisäksi tarjoamme kuivikepalveluita. Myyntipalvelustamme saat asiantuntevaa apua oikean kuivikkeen valitsemiseen chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilaa parhaat kuivitusvinkit sähköpostiisi
 • Loistava kokonaispalvelu

  Kuivikekonttimme on ollut loistovalinta talleilla, joilla ei ole katettua varastotilaa kuivikkeelle. Kuivikekontti ja hevosenlannan kierrätyspalvelu yhdessä tekevät kuivike- ja lantahuollosta helppoa ja säästävät työaikaasi.

  Lue lisää
 • Imukykyinen kuiviketurve tuo säästöjä

  Imukykyinen turve sopii kuivikkeeksi kaikille eläintiloille. Eläimet pitävät turpeen pehmeydestä ja kuivuudesta ja käyttäjät sen vaivattomuudesta. Erinomaisen imukykynsä vuoksi kuiviketurve vähentää myös kuivitustyötä. Samasta syystä turve on myös erittäin riittoisa kuivike, joten se tuo taloudellista säästöä.

 • Talli-ilma paranee

  Turve sitoo ylivoimaisesti parhaiten ammoniakkia ja tämä on suoraan yhteydessä talli-ilman laatuun ja eläinten keuhkojen terveyteen. Turve ehkäisee haitallisten bakteerien lisääntymistä luontaisen happamuutensa johdosta. Ostamalla kuiviketurvetta tarjoat parhaat työskentelyolosuhteet navetta- ja tallioloissa sekä itsellesi ja että muille eläintenhoitajille.

 • Pellot kiittävät

  Kuiviketurve on kierrätettävää. Nopeasti kompostoituvalla kuiviketurpeella kuivitetussa lannassa lannan ja virtsan typpi saadaan viljelykasvien käyttöön. Se antaa pellolle humusta ja maan eliötoiminta pääsee vauhtiin. Turvelanta on turvallista käyttää, sillä kuiviketurpeissamme ei ole kasvitauteja, eikä rikkakasvin siemeniä.

Vinkkejä kuiviketurpeen käyttöön

Katso videolta Stabel Chabliksen kokemukset ja vinkit kuiviketurpeen käyttöön.

Helppo ja kätevä purupelletti

Purupelletti on tasalaatuista puupohjaista kuiviketta, joka on puristettu puhtaasta suomalaisesta kutterinpurusta. Kuivikkeena purupelletti on imukykyistä ja riittoisaa eikä se maistu hevosille. Asiakkaamme kertovat, että kuivikelannan päivittäinen määrä on vähentynyt huomattavasti purupellettiin siirtymisen myötä.

Lue lisää