Pellettiä 100 % toimitusvarmuudella

Lupaamme paremman palvelun pellettiämme 100 % toimitusvarmuudella kaikkialle Suomessa. Toimitusvarmuuden ja paremman palvelun taakse kätkeytyy paljon asioita, joiden eteen työskentelemme päivittäin suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

Tehtaiden pellettiexpertit

Meillä on Suomessa kuusi pellettitehdasta, joista jokaisessa työskentelee pellettivalmistuksemme tärkeimmät lenkit, operaattorit. Operaattorimme ovat huippuammattilaisia ja väitämmekin, että tehtaillamme on maan paras ja osaavin henkilöstö. Olemme alalla edelläkävijöitä toiminnan tehokkuudessa, tekniikassa, laadussa ja kokemuksessa.

Tehtaillamme on jo vuosien ajan tehty paljon töitä erityisesti laadun ja tehokkuuden eteen, jotta voimme toimittaa asiakkaillemme pellettiä kaikkina vuodenaikoina ja kaikkialle satavarmasti. Kehitystyö jatkuu koko ajan. Osa tehtaista pyörii yötä päivää ympäri vuoden kesän huoltotaukoa lukuun ottamatta. Isoin ja uusin pellettitehtaamme sijaitsee Vilppulassa.

Laadun valvonta

Operaattorimme tehtailla huolehtivat siitä, että pelletin laatu pysyy korkealla.  Laatua valvotaan kaikissa pelletin valmistuksen vaiheissa, raaka-aineen käsittelyssä, pelletöinnissä sekä varastoinnissa.

Jokainen pellettierä, joka tehtaallamme valmistuu, tutkitaan tehtaan omassa laboratoriossa ennen kuin se lähtee asiakkaalle. Testeissä tutkitaan pelletin käsittelykestävyys sekä hienoainespitoisuus, joille on tiukat rajat olemassa.

Voit aina pyytää kuljettajaa puhaltamaan laatunäytteen, jos haluat. Muista kuitenkin, että pelletin luontaisiin ominaisuuksiin kuuluu osittainen hajoaminen, joten pellettitoimituksessa on aina mukana hieman hienoainesta.

Pellettiä on aina varastossa

Pellettiä puristetaan täydellä kapasiteetilla varastoon jo edellisen lämmityskauden aikana. Tänäkin talvena tuotamme jo ensi vuoden pellettejä ja kesällä varastot pursuavat pellettipötkylöitä odottamassa toimitusta asiakkaiden siiloihin.

Meiltä saat Paremman Palvelun pelletit Suomen joka kolkkaan pakattuna tai irtona – irtopelletin voit tilata jopa pikatoimituksena!

Tilaus on helppoa ja kanavia erilaisia

Pellettiämme voit tilata vaivattomasti ja milloin tahansa verkkokaupastamme. Verkkokauppamme kehittyy koko ajan ja haluamme palvella pellettiasiakkaittamme mahdollisimman monipuolisilla tavoilla. Voit esimerkiksi kysyä chatissa mahdollisista mieltä askarruttavista asioista. Mikäli toivot henkilökohtaista palvelua, myyntipalvelun iloiset myyntineuvottelijat odottavat soittoasi ja sähköpostiasi. Myyntipalvelu on avoinna arkisin kello 8-16. Tuotteiden nouto suoraan tehtailtamme on myös mahdollista.

Paremman palvelun pellettikuskit 

Panostamme siihen, että pellettitoimitus olisi asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta ja helppoa. Toimituslupauksemme mukaan irtopelletti toimitetaan kymmenen päivän sisällä tilauksesta ja pakatut tuotteen kahden viikon sisään.

Meillä on riittävän iso kuljetuskapasiteetti, jotta pystymme toimittamaan pelletit ajallaan lämmityskauden kiireisimpänäkin sesonkina ennen kuin siilosi huutaa tyhjyyttään. Saamme liikkeelle isojakin tilausmääriä nopeasti, koska pellettiautoja on paljon käytössä.

Tarjoamme talviajalla yhtenä vaihtoehtona pikatoimitusta, jolloin tilauksen ja toimituksen väliin jää korkeintaan kolme arkipäivää. Yhteistyökumppanimme ovat erikoistuneet pellettitoimituksiin ja pellettikuljettajat käyvät vuosittain paremman palvelun koulutuksessamme.

Kuskit voivat puhaltaa pelletit siiloosi, vaikka et olisi kotona. Tällöin he jättävät käynnistä postilaatikkoosi kuormakirjan. Muistathan huolehtia myös kuskin turvallisuudesta ja siitä, että tie pihalle on aurattu ja hiekoitettu.

Ajojärjestely hoitaa pellettitoimitukset 24/7

Pellettitoimitukset ovat kuin iso palapeli, jota kokoaa pelletin ajojärjestelytiimi Parkanossa. Tiimi päivystää ympäri vuorokauden ja huolehtii, että kuljettajat tietävät, mihin pellettikuorma on matkalla. Osaavan ajojärjestelyn ja mahtavien kuskien ansiosta pelletit löytävät omistajansa ja siilonsa ajoissa.

Tilaa pelletit 100 % toimitusvarmuudella